reklama
miranda
Fanka BB :)
dzień dobry
U nas dość wiosennie, chociaż może będzie padać deszcz, coś tak szaro, ale tu deszcz to codzienność.
Trzy i pół dnia laby za mną, a jutro do pracy, trzeba wykorzystać tą niedzielę do cna.
Życzę ciepłego słoneczka
U nas dość wiosennie, chociaż może będzie padać deszcz, coś tak szaro, ale tu deszcz to codzienność.
Trzy i pół dnia laby za mną, a jutro do pracy, trzeba wykorzystać tą niedzielę do cna.
Życzę ciepłego słoneczka
pewno tak,ale to kłopoty bardziej żołądkowo-jelitowe niz macica,a nospy nie brałam,ja mam dosc wysoki próg bólu i jak coś to wezme,ale na razie dam rade do tego krzyże mnie bolą,lekarki pytałam i mówiła,że brzuch może mnie boleć
możliwe Kasia
ja mam sporą przerwe,wiec napewno to też ma wpływ
ale mam nadzieje,ze dam rade w końcu 24 mam wizyte i powiem lekarce o moich objawach
ja dzis ide do rodziców na obiad,a potem do tesciowej,ale wcale mi sie niechce zwłaszcza jak widzę ten śnieg
ja mam sporą przerwe,wiec napewno to też ma wpływ
ale mam nadzieje,ze dam rade w końcu 24 mam wizyte i powiem lekarce o moich objawach
ja dzis ide do rodziców na obiad,a potem do tesciowej,ale wcale mi sie niechce zwłaszcza jak widzę ten śnieg

reklama
skąd ja to znamaneczka dziekuje zadowolona to ja bede jak oni pojada i spokojnie sobie usiade i odpoczne z moja rodzinka:-)
mnie czeka imprezka na poczatku marca i juz sie boję co to bedzie,tym bardziej,że maz akurat wczesniej wyjdzie na 2 dni dość daleko,ale jakos to bedzie
Podziel się: