reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam w niedzielny wieczorek.
Przeglądałam forum, Kasia pisała o tym wcześniej, ale dopiero dziś zaskoczyłam, jak jej synek jestem z 15 lutego.Będziesz Kasiu mała ciekawie, chodzimy własnymi drogami, więc potrzebujesz dużo cierpliwości. Wszystkiego najlepszego dla małego wodniczka.

reklama
Dziękuję za życzenia, imprezka przeszła bokiem, bo tort kupiliśmy dopiero w 3 cukierni, a w domu okazał się stary i oddaliśmy go (pani nawet nie protestowała, widocznie miałam furię w oczach). Wszło na dobre, bo mama ma ckrzycę, braciszek chore jelita...no i mniej kilogramów dla wsztstkich. Po raz pierwszy od świąt jedzenie mi smakowało, więc to i tak dobrze.

Pisałyście wcześniej o porodach, niezbyt dokładnie czytałam, żeby się nie stresować. Mam jeszcze trochę czasu na stres, a tak naprawdę mam nadzieję, że wezmę znieczulenie i będzie dobrze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam nadzieję, że wdałam się w mamę, o bracie opowiadała, że poprosiła o basen a dziecko wyskoczyło...;-)

reklama
Majaam- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!:-) A ktore to?

Ja dopiero co obiad zjadlam, bo przespalam pore obiadowa.
Polecam kompot z rabarbaru, (jablko i gruszke i suszone sliwki tez dodalam)
cos mnie naszlo i wyszedl pyszny, troche cierpki wiec mama ze samkiem nie na slodkie powinnien smakowac;-)

Do góry