Hej wszystkim.Jestem tu nowa ale od dłuższego czasu podglądam sobie wasze wypowiedzi na tym forum i na róznych innych.Chciałabym dołączyć do Was.Jestem aktualnie w 16 tygodniu ciąży i jak większość z Was mam termin na sierpień a dokładnie na 2.08.Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieje że fajnie bedzie mi sie z Wami gawędziło:-).
reklama
Emy
Fanka BB :)
Hej dziewczynki!
Witaj Paula
Jak wam mija święto zakochanych? Pewnie świetnie, bo dziś tak mało postów. Mój mąż do tej pory nie dotarł do domu, świetuję w samotności przed telewizorem, może wkońcu się zjawi.
Życzę Wszystkim Pięknego Wieczoru
Witaj Paula
Jak wam mija święto zakochanych? Pewnie świetnie, bo dziś tak mało postów. Mój mąż do tej pory nie dotarł do domu, świetuję w samotności przed telewizorem, może wkońcu się zjawi.

Życzę Wszystkim Pięknego Wieczoru
miranda
Fanka BB :)
witaj paula, ja tez jestem dosc nowa, i mowie ci , fajne babeczki sa na tym forum, trzymaj z nami! Ale u nas dzisiaj wiosna byla, ptaki spiewaly jak na zamówienie dla zakochanych
Pewnie że bede trzymać z Wami a to że fajne babeczki są na forum nie wątpie bo już długo podglądam to forum i bardzo mi sie podobają Wasze wszystkie rozmowy
A co do Walentynek to spedzam je razem z mężulkiem i córcia w domku,nic specjalnego,jakoś tak wyszło że można nawet powiedzieć dzień jak codzień,ale drobne prezenciki oczywiście były...
Chyba bede już zmykać do wyrka,jakaś padnięta dzis jestem cały dzień.Życze wszystkim dobrej nocki i kolorowych snów i przesyłam duże buziaki;-).Do jutra.

Chyba bede już zmykać do wyrka,jakaś padnięta dzis jestem cały dzień.Życze wszystkim dobrej nocki i kolorowych snów i przesyłam duże buziaki;-).Do jutra.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a za to ja dzis sie pierwsza przywitam
dzien doberek

odwizolam rodzicow na lotnisko i stad moja bardzo wczesna wizyta tutaj
milej niedzieli zycze
dzien doberek
odwizolam rodzicow na lotnisko i stad moja bardzo wczesna wizyta tutaj
milej niedzieli zycze
maggie85
Mama M.
Dzień dobry :-) witam się i ja , śniegu u mnie po pachy już chyba, pada i pada, mam dość, brr.
Idę zjeść może jakieś śniadanko
No i mój suwaczek oszalał
właśnie zobaczyłam że wskazuje że jestem w 37 tygodniu ciąży :-) no to nieźle...
może sam się naprawi.... jak nie to zmienię później ehh
Idę zjeść może jakieś śniadanko
No i mój suwaczek oszalał

właśnie zobaczyłam że wskazuje że jestem w 37 tygodniu ciąży :-) no to nieźle...
może sam się naprawi.... jak nie to zmienię później ehh
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: