reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hej wszystkim.Jestem tu nowa ale od dłuższego czasu podglądam sobie wasze wypowiedzi na tym forum i na róznych innych.Chciałabym dołączyć do Was.Jestem aktualnie w 16 tygodniu ciąży i jak większość z Was mam termin na sierpień a dokładnie na 2.08.Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieje że fajnie bedzie mi sie z Wami gawędziło:-).

reklama
Hej dziewczynki!
Witaj Paula

Jak wam mija święto zakochanych? Pewnie świetnie, bo dziś tak mało postów. Mój mąż do tej pory nie dotarł do domu, świetuję w samotności przed telewizorem, może wkońcu się zjawi.:sorry:

Życzę Wszystkim Pięknego Wieczoru

witaj paula, ja tez jestem dosc nowa, i mowie ci , fajne babeczki sa na tym forum, trzymaj z nami! Ale u nas dzisiaj wiosna byla, ptaki spiewaly jak na zamówienie dla zakochanych

Pewnie że bede trzymać z Wami a to że fajne babeczki są na forum nie wątpie bo już długo podglądam to forum i bardzo mi sie podobają Wasze wszystkie rozmowy:-DA co do Walentynek to spedzam je razem z mężulkiem i córcia w domku,nic specjalnego,jakoś tak wyszło że można nawet powiedzieć dzień jak codzień,ale drobne prezenciki oczywiście były...

Chyba bede już zmykać do wyrka,jakaś padnięta dzis jestem cały dzień.Życze wszystkim dobrej nocki i kolorowych snów i przesyłam duże buziaki;-).Do jutra.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana, dzis nie bede miala za duzo czasu ale obiecuje ze wieczorkiem zajrze. Impreza dopiero o 13ej takze do tej godz moge dzis pogadac.
Milej niedzieli

ja też witam z rana!
Wysłałam synusia ne tydzień do Karpacza na ferie, Mała już buszuje z nowymi zabawkami po wczorajszej imprezie na 2 latka brak mi miejsca na zabawki!:szok:

Pozdrawiam

Dzień dobry :-) witam się i ja , śniegu u mnie po pachy już chyba, pada i pada, mam dość, brr.
Idę zjeść może jakieś śniadanko

No i mój suwaczek oszalał :wściekła/y:
właśnie zobaczyłam że wskazuje że jestem w 37 tygodniu ciąży :-) no to nieźle...
może sam się naprawi.... jak nie to zmienię później ehh

reklama
Cześc dziewczyny :-)
śniegu znowu napadało ach ta zima...szkoda tylko, że ferie zimowe dzieciaków skończyły się..

Dziś na obiad robię gołąbki hihi:rofl2: nadeszła moja kolej :rofl2:

Do góry