reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Do jutra agusia.
Sluchaj aneczka sa choroby ktore takze w ciazy trzeba leczyc, astma jest jedna z nich, poniewaz lubi sie w ciazy zaostrzac. Moja kuzynka ma padaczke, gdyby nie brala lekow to nie wiem czy jeszcze by zyla.
A leki na padaczke sa nie bez wplywu na plod, ale na szczescie wszystko w porzadku, dzieci ma zdrowe. Mysle ze jesli mowilas ze jestes w ciazy to lekarz tak ci leki ustawil zeby bylo dobrze.

reklama
napewno masz odpowiednie dawki tych leków i nie zaszkodza w ciąży

a ja sie objadam śliwkami suszonymi;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No te gazowane to w ogole za zdrowe nie jest. Ja odkad jestem w ciazy z wszystkich napojow jedynie woda mineralna mi smakuje, ale bez gazu

brzmi strasznie:szok:jak masz możliwosć skonsultuj to jeszcze z ginem,j bym sie baa po przeczytaniu ulotek tylko czasami one też przesadzają

nie dziwię się:-(
czy miała z was któraś obniżone białko całkowite??bo ja mam zaniżone,a nawet zbytnio niewiem czemu?

i mam niska hemoglobine,wiec bede znów pic te buraczki:-:)crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry