reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Aneczka to sie dzis troche nabiegalas:-)Ja dzis cos nie do zycia jestem, mdli dalej, nie odpuszcza. Zjadlam budyn i mi sie cofa a juz kilka dni bylo lepiej:baffled:

reklama
Nie no lekarz chyba wie co przepisuje. Alergia paskudna rzecz, starszy syn alergik takze wiem cos na ten temat. Spirometria zawsze w dolnej granicy normy

oby na dziewczynkę bo już na Julcie się uparliśmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mnie nie było--- mała produkcja:-D:-D:-D
To racja strasznie tu ciebie brakuje jak cie nie ma:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiu ja współczuję te mdłości ja nie mam ale za to alergia daje mi popalić i jest gorzej niż przed ciążą a lekarka dziś mi dziwne leki przepisała a przecież prosiłam dla ciężarnej:wściekła/y:
to może zapytaj jeszcze gina,czy możesz je napewno brać
mąz odebrał mi wyniki,no są średnie,mam znowu maly czas krzepnięcia i juz sie martwię:-(

ale dostałam leki na astmę :wściekła/y::szok:
a piwonia mówiła że jej lekarz nie pozwala spiro robić i co mam myśleć co lekarz to opinia wrrrrrrrrrrrrrrr
bo jak byłam teraz w poniedziałek u lekarki dzieci,a też jest lekarzem od dorosłych to mi powiedziała,ze nie powinnam teraz robic spiro,a w sumie robie raz do roku

reklama
Do góry