reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Info do Aneczki: wracając do tematu z kilku dni wstecz a propos gotowania w końcu wyszła mi przepyszna lasagna. Dzięki za krótki , wszak treściwy przepis na sos beszamelowy. To o nim zapominałam:) i dlatego wcześniej coś było nie tak w smaku.

Jak widac nie tylko o maluszku można się więcej dowiedzieć od was dziewczyny, ale tż zasięgnąć rady w codziennych czynnościach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wczoraj w nocy miałam cholerną ochotę na truskawki. Niestety mój M w delegacji, więc nie mogłam go "pogonić" do nocnego sklepu. No i tak przewracam się z boku na bok, a ochota na truskawki nie przechodzi. Wstałam, owieram zamrażalnik i co widzę.....są! TRUSKAWKI Jaka była moja radość. Ale trwała dość krótko, bo nie mogłam doczekać się jak się w końcu rozmrożą. Poszłam spać niepocieszona, a rano już nie bardzo miałam na nie ochoty - trochę sflaczały. Czyż my w tym stanie nie jesteśmy dziwne:)?

dziewczyny strasznie boli mnie zab. Nie wiecie czy nie bedzie problemu z usunieciem w ciazy, strasznie boli:baffled::no::baffled::no:

koleżanka jak chciała usunąć zęba w piątym miesiącu to dentysta kazał jej przynieść pozwolenie na wyrwanie od gina

Dobra dziewczęta, uciekam od kompa. Podobno nie można za długo przed nim siedzieć, a ja w pracy właściwie siedzę w gapiam się przez 8 godzin. Bardzo Was wszystkie serdecznie ściskam, życzę dobrego samopoczucia i do miłego....

reklama
moni cieszę się nie wiedziałam że ktoś jeszcze się tym interesuje bo to mika chciała przepisa;-) jak coś to służę przepisami a jak nie znam to chłop mój zna;-)

to w takim razie.. pogratulowac!! Moj chlop umie tylko makaron a pesto ugotowac. A, i jeszcze mrozona pizze w mikrofalowce odgrzac ;-))

Kaska - strasznie ci wspolczuje tego bolu zeba... ale gdzies czytalam, ze mozna leczyc w ciazy, i nawet znieczulenie miejscowe zalecaja, zeby sie dzidzius nie stresowal

Ale z wyrywaniem to nie wiem... A myslisz ze to do wyrwania??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry