reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

anet kurcze jak on uczucia pozytywnego nie okazuje to co skowronka w domu che mieć:confused::confused::wściekła/y::wściekła/y: ja wiem po sobie że więcej potrzebuje uczuć:wściekła/y: kasiu nie mów że az tak mało zainteresowania:szok::wściekła/y:

reklama
No widzisz Ania zainteresowanie mojego jest w skali do 10ciu moze na 2:angry:No ale coz zrobic moze kiedys zmieni zdanie tylko ze moze byc za pozno;-)

ja to na szczęście na brak zainteresowania nie mogę narzekać ale też potrafi mnie do białej gorączki doprowadzić szczególnie jak kłóci się z dziećmi :wściekła/y:

całkiem zapomniałam o tym szlafroku w biedronce, ciekawe czy u mnie jest:confused:
a ciekawe jaki on będzie po praniu:confused::dry:
te się zastanawiam:baffled:... ale za 23 zł to nawet tylko na te 3 dni w szpitalu (miejmy nadzieję że tylko tyle) będzie jak znalazł. u mnie w biedronce były już przebrane, ostatnią M-kę znalazłam . Ale nawet fajny, tylko szkoda że bez kaptura.:sorry2:

Widze Kasiu ze mamy podobnie...tyle ze moj to balaganiaz,a zmywac to mu sie chyba jeszcze nie zdarzylo ani razu...
Aneczka,ja tez potrzebuje wiecej uczucia,nie mowie zeby mnie na rekach nosil,bez przesadt,ale chosiaz ciut zrozumienia idobre slowo od czasu do czasu...

dziewczyny, co do facetów to jestem zgodna:tak:powinni się przekonać co to rodzenie! mój też czasem to myśli że w ciąży to tylko brzuch rośnie a poza tym wszystko jest po staremu...i gdzież by tam zrozumiał że się chcę zdrzemnać!

taki nasz los chyba... zdobyte to już myśla że się starać nie trzeba:crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry