reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Wreszcie doczytalam zaleglosci dzisiejsze...
Oj to nie dobrze Kasiu ze maly chory,wiem jak to jest,maruda wtedy ze chej,moja na szczescie na razie(odpukac) jest zdrowa,ale w przedszkolu panuje ospa,ona chorowala 2 lata temu,to mysle ze sie juz nie zarazi? Jak myslicie? A moze wirusa przeniesc i ja moge zlapac? Nie wiecie czasem? Chociaz ja tez chorowalam w dziecinstwie...

reklama
Anet pilnuj zeby mala po przyjsciu do domu myla raczki, bo moze w ten sposob przeniesc zarazki. A ospa w ciazy to niebezpieczna a jak chorowalas to polpasca mozna zalapac. Narazie malemu choroba sie wykluwa, mam nadzieje zadusic ja w zarodku

mi się wydaję że po przechorowaniu ospy zachorować mogą tylko nieliczne osoby o czym pisały dziewczyny na forum:tak:
ja przechodziłam i raczej nie przejdę bo od tamtej pory miałam dużo do czynienia:tak:
ja w lipcu zanim młody poszedł do przedszkola zaryzykowałam i za 150 zł kupiłam mu szczepionkę i mimo iż wszystkie dzieci po świętach ospę miały on nie:tak::-)

Drugi raz nie zachorujesz tylko oslabiony organizm moze wlasnie polpasca zlapac, ale raczej jak nie masz stycznosci osobistej z chorymi to szanse na to sa nikle. Ale uwazac trzeba:angry::tak:

Jeden tylko padl:-DStarszy je kolacje i tez idzie, ja chyba tez dlugo dzis nie posiedze:-)A u ciebie gdzie masz meza?

Kasiu! Ja w dziecinstwie duzo chorowalam,na pólpasca tez i na rozyczke,na szkarlatyne i duzo,duzo innych chorob,wiec mysle ze juz nic nie zlapie,ale kto wie...

UUUUUU to ja bym tak dlugo nie wytrzymala o tej godzinie przekrecam sie na drugi bok. Ja tak lubie jak dzieciaki juz spia i wtedy relax;-)

reklama
Do góry