reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Nie czekam na ten filmik a on za diabla nie chce sie zaladowac na you tube, bleeee. A tak chcialam wam pokazac, troche jeszcze posiedze moze sie uda:angry:

ANECZKA ja tak sobie "dobrze" zrobiłam w piątek - też śledzie mnie kusiły i skusiły - zjadłam całe duże opakowanie śledzi w śmietanie i myślałam, że potem umrę :crazy: ale po prostu nie mogłam przestać o nich myśleś jak były w lodówce :baffled:
My dziś zaliczyliśmy spacer po starówce i czekoladę na goraco w kawiarni, Uśmiałam się z mojej Anielki bo jak tylko była jakas para to Anielka na cały głos: Pani, Pan a dziecko gdzie?

Jutro mamy spotkanie z położną o 11 i mamy spisać listę pytań i życzeń co do porodu... Zdam Wam relację ze spotkania jutro :tak:
A co do cesarki czytałam kiedyś artykuł w Zwierciadle, gdzie poród przez cc porównany był do sytuacji, że śpimy sobie spokojnie i bezpiecznie w ciemnym pokoju a nagle ktoś nas łapie, brutalnie wyciąga z łózka i świeci mocną latarka po oczach - to przeżywa dziecko...

KASIA dzięki za zaproszenie na NK :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja 2 tyg po porodzie nadawałam się do ludzi a koleżanka po cc mieszkając z M u mamy po miesiącu nie czuła się i nie wyglądała :tak:

Witam Dziewczyny wieczorkiem. Odwiedzałam w weekend rodzinkę i mam spore zaległości. Pewnie dzisiaj to tylko czytać będe, a odezwę się jutro, bo dalej w domku siedze na zwolnieniu.

Mju dzieki za przygarniecie w grono znajomych;-)No ale niezly opis tej cesarki, faktycznie to napewno dla dzieciatka nic przyjemnego, taki maly szok. A Anielka bezbledna:wściekła/y:

a mój synek ostatnio mnie wypytywał gdzie dzidzia śpi i czy ma łóżeczko i krzesełko i co i jak je w brzuszku o raju ale się nagadałam
a i nie chciał uwierzyć że jest całkiem gola aż się śmiał że jak to nawet bez bodziaków:szok:
T wróci jednak wcześniej i zdążymy razem herbatkę wypić prze snem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś witam się jako pierwsza :-) DZIEŃ DOOOBRY

a wczoraj to mnie prawie wcale tu nie było, dzień spędzony w łazience :-( jejku masakra, już nie wiedziałam co ze sobą zrobić chyba wyszło ze mnie wszystko co mogło :-( mięta na wieczór i o 19 lulu

dziś mam nadzieję na lepszy dzionek, słonko świeci od rana :tak:
pozdrawiam wszystkie śpiące :-D

Do góry