reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Nie moge sie ostatnio wogule z nim dogadac,wszystko zle robie,na niczym sie nie znam,niczym sie nie interesuje,nie tak zapytam,juz nie mam sily...staram sie nie przejmowac,ale to boli,ze on taki wredny jest ostatnio...ma teraz robote z ziolami(bo nie wiem czy pisalam ze mieszkam na wsi i siejemy ziola)trzeba teraz z nimi na suszarnie i wymlocic,a ja w ciazy i mu nie pomagam(bo to ciezko i kuzu duzo)n a on sie wkurza bo musi najmowac ludzi do pomocy...
Ale to przeciez nie powod zeby sie na mnie wyladowywac....:no:

wrrrrrrrr żeby chłopy k... rodziły, to że jedne kobiety mogą do terminu porodu fizycznie pracować nie znaczy że tak jest ze wszystkimi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moja koleżanka tez obrywała bo teściowa tak do końca harowała i jeszcze się chwaliła :wściekła/y:

a mój M nareszcie ma nocki więc nie będę musiała rano biegać rano z dziećmi do przedszkola bo on je zawiezie , anet15 nie przejmuj się za dużo nie wiesz że zazwyczaj ciąże przechodzą oboje rodzice kobieta w ciąży ma humory wiec chłop czasami tez

co do ospy,jak miałam ospe i półpasca to juz sie nie zarazisz
ja miałam jako dziecko osper dwa razy,a potem jak byłam w liceum to połpasca jeszcze złapałam,a jak moje miały ospe to nie złapalam juz wiec ty tez nie powinnas
ja juz spadam dzisiaj do męza,bo jutro mi wyjeżdża,potem mam go we wtorek i znowu w środe jedzie i dopiero w piątek bedzie,trzeba go wykorzystać
dobranoc

Traszka,staram sie nie przejmowac,ale czasem sie nie da,samo sie mi placze...a on jeszcze gorzej wtedy reaguje....mowi ze bekse urodze,no i jak tu z nim gadac...

Anet u mnie tak samo moj M caly czas warczy i mruczy ciagle mu sie cos nie podoba, czasem sie zastanawiam kto tu jest w ciazy. A dzis go olsnilo, naczynia pomyl obiad zrobil, i nawet mily byl:szok:Szok normalnie, nawet sie zapytal ktory to msc juz jest:wściekła/y::wściekła/y:Chyba moj brzuch jest coraz wiekszy i w koncu zrozumie ze jednak w ciazy jestem:wściekła/y:

reklama
Do góry