reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

coś słodkiego odpada bo po pierwsze mam zgagę i żołądek mnie boli a do tego nie mam nic na co mam ochotę a chłopa nie ma i nie pójdzie do sklepu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a i głowa rozbolała:wściekła/y: raju cała do kitu się czuję:wściekła/y::-( pewnie dlatego julka cały dzień cicho w brzuchu siedzi i się nie udziela wyjątkowo:no:

reklama
od wczoraj mam ochotę na lody z gorącymi malinami ale jakoś ich nie mam:-) bo upiekłam wczoraj szarlotkę i zaspokoiłam sobie słodyczową chęć:tak:

ja jutro mam w planach szarlotkę,wiec zaraz z rana na zakupy śmigam,bo potem jeszcze fryzjer i do lekarz z młodszą,mój jutro na wyjeździe wiec deczko luźniej

ja chyba na dzis uciekam....

Aneczko, przykro mi, ze nie masz nic co mogloby ci szybko poprawic humor.
Mam nadzieje, ze do jutra humor ci sie poprawi!

Cichutko.... puściutko.....chyba każda się leni przy niedzieli?
I dobrze trzeba się trochę polenić!:-)
Ja po po obiadku mojej mamy mam dość jedzenia na dziś. Choć coś niecoś przekąszę przed snem jak zwykle.

Zdaje się że ja zrobiłam ten sam błąd co ty Gosiu. Kupiłam spodnie ciut luźniejsze. Z golfem. I teraz są za luźne:( Jednak inne były inaczej szyte i mnie obciskały tam gdzie nie powinny. Może jeszcze uda mi się jakieś dobrać?:confused: Jak nie to coś się wykombinuje. Najwyżej zacznę chodzić w kieckach. A tych mam zatrzęsienie! (pożyczonych bo ja raczej nie przepadam za kieckami) No mój to się na pewno ucieszy;-)

Aneczka nie daj Boze moze jakies chorobsko cie bierze:no:Dolek minie nie martw sie ja zaczelam tort i cos nie moge slodkie diabelstwo ale jakby co to zapraszam. A moj obiecany filmik dalej sie przesyla, chyba duza rozdzielczosc:-)Ale on moze ci humor poprawi, bo troche smiesny jest, oby sie przeslal:tak:;-)

reklama
Do góry