reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Ja dopiero obiad zjadlam przed chwila bo w poludnie zjadlam sledzia i utknal mi na zoladku, przesylam cos fajnego na you tube specjalnie dla was jak mi sie przegra to wieczorkiem umieszcze na tajnym. A fajne jest zapraszam:wściekła/y::-)

Witam ponownie,

ja faktycznie i na spacerze i na obiedzie u mamy bylam. Wrocilismy jakas chwile temu i staram sie nadrobic nieprzeczytane posty.

Jesli chodzi o spodnie, to ja spodnie na gumki z guziczkami zaliczylam juz pd koniec grudnia! :szok: jak juz wczesniej pisalam, brzuszek mi wyskoczyl dosc wczesnie. Teraz juz od polowy stycznia chodze w spodniach z "golfem". I chwala temu, kto takie spodnie wymyslil ;-) brzucha nic nie uciska, a z tylu wciaz wyglada sie jak wczesniej ;-) I te spodnie rosna razem ze mna, bo sciagach sie rozciaga, a w pupie na szczescie duzo nie przybywa (a dodatkowo spodnie z materialu ze strechem). Mam takich 3 pary: 1 dzinsy i 2 pary materialowe.
I tutaj RADA dla tych, ktore beda takie spodnie kupowac po raz pierwszy:
w zasadzie takie spodnie POWINNY byc ze strechem. I nie nalezy kupowac luznych, tzw, na zapas. Spodnie w pupie powinny dobrze lezec, nie martwcie sie - jesli odrobien wam przybedzie w biodrach - ten strech sie rozciagnie ;-)
ja jedne kupilam takie w sam raz, ale niezbyt ciasne. I to byl blad, bo po 2 godzinach chodzenia zaczely mi spadac z pupy ;-) hi hi na szczescie byly tanie!
nastepne dzinsy kupilam ciasne w pupie, i sa idealne! dzieki strechowi sa wygodne i nie uciskaja.

Powodzenia w zakupach ;-)

sama nie wiem:wściekła/y: gardło mnie trochę zaczęło bolec od rana, T poszedł na popołudnie do pracy po 9 dniach wolnego, młody w domu bo to niedziela i jakoś mnie dziś wkurza, pies wkurzył w południe i w efekcie przed chwilą się poryczałam jak dziecko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Aneczka, ok. To znaczy, ze norma ;-) a juz sie balam, ze cos powaznego! ;-) troche czekolady (albo cos innego co ci sprawia przyjemnosc) i jakis odmóżdżacz (film, gazeta, cokolwiek). I bedzie dobrze. Ja wlasnie poprawiam sobie humor: babka piaskowa + szklanka mleka.
trzymaj sie, bedzie dobrze. :-)

Do góry