reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hejka dziewczynki:-) w to niedzielne piękne popołudnie.
No ja w przeciwiestwie do koleżanki przytyłam juz 4 kg:) chociaż nie jem więcej niż przed ciążą

EMy a ile Ci kosztowały te super wygodne spodnie?

Hejka laseczki:) EMY ja miałam cesarke i widziałam w lampie jak mi grzebią w brzuchu, nie wspominam jej aż tak żle chociaż najgorsze dla mnie był leżenie plackiem po zabiegu 24 g, bez możliwości przebywania z dzidziusiem:( ale moja bratowa która dwójke dzieci urodziła normalnie a z trzecim miała cesarke twierdzi ze o wiele lepsza dla niej była cesarka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moje 12 funtow;-)
wlasnie sobie zdjecia ogladalam, ale masz spory brzuszek Emy, nic dziwnego ze juz od jakiegos czasu nosisz regulowane spodnie;-)
A mnie bajoregaga to siostra ktora polozna jest od niedawna ze bede miec cesrake, bo ponoc za waska w biodrach jestem,
po porodzie mialam jakis niedorozwoj czy cos, mama miala mi jakies wkladki zakladac, ale ze plakalam to sobie dala spokoj, tym bardziej ze zaczelam chodzic jak mialam 10miesiecy,
nigdy nei narzekalam tym bardziej ze dzieki tym biodrom mam super zgrabny tylek na ktory moj maz polecial:tak:
no ale nic za darmo ponoc cesarka mnie czeka jak nic, pocieszma sie ze moja siostra to taka mloda polozna to sie nie zna:-)
bo wolalabym naturalnie urodzic..

no dobra uciekam na spacerek przed obiedni..
na razie dziewczynki:-)

ja się melduję po obiadku i po spacerku, super było i cieplutko:-):-):-)
teraz T poszedł do pracy na popołudnie po 9 dniach wolnego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gosia - tak samo mialam z tym slodkim smakiem, no odrzucalo mnie po prostu ale teraz to i lody zjem i czekolade, wlasciwie to juz nie mam specjalnych zachcianek, tak jak ty Deli, jak glodna jestem to jem;-)
Brzuch mi sie w pileczke zamienia powoli:-) Ale nic nie przytylam, mam cale 51 kg czyli tyle ile przed ciaza, jak na poczatek piateo miesiaca to chyba malo? Zaczynam sobie wkrecac ze tak ty Joan mam za malo wod plodowych i staram sie duzo pic:tak:
Ruchow nie czuje jeszcze oprocz bulgotania ale w sumie nie mam nic przeciwko zeby dziecko bylo raczej spokojne i nie fikalo za bardzo bo sie jeszcze w pepowine zaplata :baffled: to jest moja na razie najwieksza schiza!

jesli chodzi o wage to ja mam identycznie Mewa29!! Ale moja mama jak była ze mną w ciąży to tez nie tyła ale lekarz kazał jeść jej jak najwięcej kalorycznych i tłustych rzeczy, z tym że ja wogle nie mam apetytu a mój lekarz mówi że przytyje w swoim czasie. Tylko że martwie sie troche bo niedługo połowa ciązy będzie, brzuch i piersi rosną a kilogramów nie ma... tak więc jedne się martwią że przytyły za dużo inne zaś że za mało... już sama nie wiem co lepsze

słoneczko się pokazało jednak więc też lece na spacerek, bedę wieczorkiem :-)

wrocilam wlasnie ze spaceru a tu cisza, chyba wszytkie drzemki ucinacie:-)
super wiosennie sie tu zrobilo, zonkile nawet kwitna:-)
Aneczka, znalazlam cie na NK, to Ty na tym zdjeciu sie prezentujesz?;-)

reklama
to ja moze maila napisze do kolezanki w takim razie, bo ostatnio to pisalam do niej po calodniowym wymiotowaniu i chyba przygnebiajaco sie wyrazalam, a ona sie wlasnie zastanawiala, czyby sie na dziecko nie zdecydowac wreszcie:tak:trzeba ja troche przekonac
no i do mamy musze zadzwonic przeciez bo sie pewnei martwi..

Do góry