reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam się niedzielnie;-)
U nas piękne słonko od rana świeci. Aż mi się w głowie kręci od patrzenia na nie:-) Nie ma co siedzieć przy kompie trzeba się na jakiś spacer wybrać i trochę maluszka dotlenić. A potem obiad u rodziców, więc pewnie mnie dziś nie będzie...

Dla fanów:
Dr House od czwartku tvp2 nowy sezon i aż 2 odcinki:)

A dzieki Efe poogladam.
Co do kg to u mnie troche ruszylo i jestem 2kg na plusie, no coz taka fizjologia nie uciekniemy od tego, przeciez nie bede sie glodzic, staram sie tylko szerokim lukiem omijac slodycze bo to w koncu puste kalorie, a ciagnie mnie do nich straszne:baffled:
Miranda nie wiem co ci poradzic ja dwa razy rodzilam naturalnie i nigdy cesarki bym nie chciala po drugim porodzie na drugi dzien biegalam po korytarzach i czulam sie super. A niestety wszystko sie moze zdarzyc czy to przy naturalnym czy cesarce. Ja w kazdym razie wybralabym naturalny porod.

witajcie, chciałam się tylko zameldować, u mnie dobrze od wczoraj mam mały brzuszek:-) w koncu zaczynam się powiększać:-)
A teraz lece bo Mała badzo marudzi, katar ma od wczoraj i 3 zęby 5-tki jej wychodzą.

Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli:-)

ja też myślę o spacerku, słonko tak pięknie świeci że aż szkoda siedzieć w domku ale w sumie najcieplej nie jest w nocy mróz był:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Co do porodu to teraz się nasłucham, bo każda mama mi opowiada o swoim. Jedno co mnie w cesarce przeraża to fakt, że słyszysz jak lekarz do lekarza mówi. Ale próznociąg w naturalnym to też paranoja. Więc jeszcze mam czas i się zastanowię później...teraz myślę zupełnie o czym innym.
Co do jedzenia to organizm sam wie czego potrzebuje. I wierzę w to na 100%. Wczoraj wypiłam szklankę zimnego mleka bo myślałam, ze nie wytrzymam jak tego nie zrobię. Widocznie mój organizm ma teraz większa zapotrzebowanie na wapń. Także się dziewczyny nie martwcie dodatkowymi kilogramami. Wychodzimy na spacerkach i wybiegamy jak maluszki będą chodzić.
Ja mam narazie 2,5kg na +. Ale termin na koniec sierpnia na ostatnim usg wyszedł więc was wszystkie nadgonie.

To życze miłej spokojniej niedzieli i idę się szykować na ten spacer.
Do poniedziałku!

Do góry