reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

no to efe baw się dobrze bo ja niestety nie moge poszaleć, ale leżec teżnie będe wiec jest ok:)

Piwonia_2-kup sobie plastry ziołowe na migrene to może lepiej się poczujesz:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
I ja się witam sobotnio:-)
pospałam sobie dziś do 10 i tak jak tobie Kasiu ból głowy minął jak ręką odjął w końcu po dwóch dniach:-):wściekła/y:

aniaso86-uuu ja to czasem jak wstane to helikopter wgłowie mam hehe hyba od tego mleka:)

aneczka2425-na te bóle główy to chyba dożywotnio jesteśmy skazane i tak naprawde to nie mam na to rady.
przed ciążą czasem potrafiłam zjeść 4 nurofeny na migrene i nic, a niestety ketonal to jak tictaki jadłam i tez nic.dopiero jak wymiotowałam i wyłam z bólu to mi na pogotowiu dawali tramal ,ketonal i pyralgine no i czasem pomogło ,no a czasem kilka dni umierałam.
a teraz jak mnie głowa boli to 3 dni potrafie leżeć w łóżku i tylko na wymioty wyskakiwać

Witajcie kobietki w sobotni poranek
Aneczka super ze glowa nie boli
Ja w pierwszej ciazy umieralam na migreny wiec wiem co przezywasz a teraz nie boli glowa za to co chwile boli mnie cos innego to kregoslup to w boku mnie boli to skora mnie swedzi ze mozna zwariowac zupelnie inaczej przechodze ta ciaze niz pierwsza
Moze to chlopak bo moja mama mowi ze kobietka by mi takich rzeczy nie robila tylko facecik moze byc taki rozrabiaka:-)

Witam dziewczyny - umnie dzis za oknem sloneczko swieci :-) , a co do bolu glowy to ja mialam na poczatku a teraz to juz nic - zadnych dolegliwosci , tylko moj brzuszek to jakby juz w 6 miesiacu byl - tak juz urosl . W poprzedniej ciazy to mialam " wymioty " :no: ale teraz juz jest super. To milej zabawy waz zycze przy sobocie - no i ostatkach:-):-D

reklama
hej... ja wstalam przed siodma... ale probowalam jeszcze podzremac...:wściekła/y: dzis sprzatanie jak nie wiem... mala pokruszyla dzis bulke i rozsypala po calym pokoju..:-D ale to tylko dziercko a mama posprzata:-D

my niestety szaroga za oknem, ale jakos to bedzie moze sloneczko sie pozniej pokaze:-D moglo by odrazu weselej by bylo:-(

zostaly mi jeszce dwa zastrzyki... licze do konca jak glupia:-) nie moge sie doczekac:-D

Do góry