reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

I ja się witam sobotnio:-)
pospałam sobie dziś do 10 i tak jak tobie Kasiu ból głowy minął jak ręką odjął w końcu po dwóch dniach:-):wściekła/y:
A mowilam ze jak tobie przejdzie to i mi:wściekła/y::-)Ja sobie weekend zamowilam na odwiedziny u rodziny, dzis jade po poludniu do brata a jutro do siostry meza:dry:

reklama
mam ochote cos w pokoju pozmieniac... ale zabardzo nie mam jak bo pokoik maly:wściekła/y: a pojezdziabym z mebelkami:-D

dobra uciekam sprzatac...;-) moze uda mi sie wejsc pozniej... o ile m nie bedzie pierwszy:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u minie T dziś sprząta ja wolę ciut mu pomóc bo mi do skurczy nie spieszno:wściekła/y:
i pranie muszę nastawić:wściekła/y:
a za chwilkę na spacerek bo słonko wyszło ślicznie świeci:-)

nom ten śnieg to mnie przygnebia i nawet nie wiecie jak ja tęsknie za zieloną irlandią.bo jeszcze miesiąc temu tam stokrotki zbierałam,a tu w pl tylko snieg i snieg brrrrrrrrrrrrry

ha a ja wypilam kawe i chyba lepeij moja glowa:)
ale nie chce zachwalic bo jak zaczne sie ruszac to nie wiem co bedzie heheh

dobra biore sie do roboty
pa

reklama
A ja juz posprzatalam i nawet obiad zjedzony
Jeszcze mnie dzis czekaj urodziny u kuzynki synak ale bedzie fajnie :-)
Dzieci beda mialy super zabawe zbierze sie ich cala grupka i beda szalec

Wiecie ze chyba z trzy miesiace juz kawy nie pilam sama jestem w szoku bo ja kawosz jestem

Do góry