reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Klku dziewczynom juz sie udalo uda sie i tobie. Ja juz w ciazy nie bede raczej ale zadnej bezobjawowej nie mialam wiec nie liczylabym na moim miejscu na inna

Dzien dobry,
ja jeszcze niebardzo obudzona jestem, ziewam i i ziewam
sąsiedzi mnie obudzili po 7 bo włączyli sobie głośno radio, grrrr, jak ja ich nie lubię

dziewczynki ja sie witam i sie żegnam:zawstydzona/y:
mój mąż nie spodziewanie dostał dzisiaj wolne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
musze z nim posiedziec troche:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
milego dzionka:-)

ja też uciekam... trzeba sie umyć, zjeść coś i czekam na tel. od instruktora, bo muszę wyjeździć wykupione godz. na prawo jazdy :tak:
miłego dnia życzę, postaram sie zajrzeć później, papa

dzień dobry z rana
Mąż śpi a jak po śniadanku,pyszna sałatka z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką, oliwkami :-p mniam, nikt jej wczoraj nie tknął przy obiedzie.
Biedule z bólami głowy, współczuje, przed ciążą też miałam migreny, przy pierwszej ciąży zniknęły, ale pojawiły się zaraz po, teraz czasem boli mnie głowa, ale to chyba z nerwów, bo na migrenę to nie wygląda. Podobno Olbast w sypialni pomaga, albo jakieś takie do gniazdka specyfiki na katar, dla tych co nie czują mdłości na zapachy oczywiście:happy:
Cieszę się że działa zamknięte forum, ale nie wiem jak tam się dostać:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam, dzisiaj czytając zaległe posty śmiałam się sama do siebie- pojawiają się różne tematy, ale jedzonko jest nr 1. Żeby się jeszcze można nim wymieniać, jak się zrobi, czy kupi za dużo:-), a u kogoś innego jest niedostępne.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie Mamunie i ich najsłodsze Brzunie:-)...
Ja właśnie wysprzątałam na błysk mieszkanko, mąż na kursach dziś do 19, a ja za chwile lece na siłownie...tak fajnie bolą mnie mięsnie po wczorajszym treningu...suuuper...No wiec zaraz spacerek na sport, a potem jestem już z Wami moje Kochane:-).
Wczoraj już nie wpadłam bo J.wrócił i poszliśmy na zakupy...wreszcie znowu mam pełną lodówke....hihi
Buźki i do potem

Mam jeszcze 15min to poczytam zaległości....moje pisarki kochane

Do góry