reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam sie i ja z rana! Nat o ktorej ty wstalas ze juz mieszkanko na blysk wysprzatalas? Ja dopiero sniadanko palaszuje-pomidorki,szczypiorek i ser mozzarella-pycha.
A co do bolu glowy to w ciazy nie narzekam,bo przed ciaza to i owszem,migreny mialam i to czeste,leczylam sie u neurologa i jak bralam leki to pomagalo...Ale jak planowalam zajsc w ciaze to lekarka kazala odstawic leki...

Ja nastawilam dzis kapustke na bigosik,bo cos mi sie zachcialo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam wszystkie Mamunie i ich najsłodsze Brzunie:-)...
Ja właśnie wysprzątałam na błysk mieszkanko, mąż na kursach dziś do 19, a ja za chwile lece na siłownie...tak fajnie bolą mnie mięsnie po wczorajszym treningu...suuuper...No wiec zaraz spacerek na sport, a potem jestem już z Wami moje Kochane:-).
Wczoraj już nie wpadłam bo J.wrócił i poszliśmy na zakupy...wreszcie znowu mam pełną lodówke....hihi
Buźki i do potem

Mam jeszcze 15min to poczytam zaległości....moje pisarki kochane

Natt, zazdroszcze Ci tej silowni! Wogole brakuje mi cwiczen, ale po moich plamieniach lekarz zabronil i musze czekac do wizyty kontrolnej (2 marca), moze pozwoli znowu. Jest taka fajna gimnastyka dla kobiet na Pl 3 Krzyzy, na pilkach. Rewelacja, mi dodawala bardzo duzo energii. No i swietne cwiczenia na wzmocnienie kregoslupa etc, wszystko co potrzebuje kobieta w ciazy. Ja juz nie moge sie doczekac..... na razie mam tylko spacerki

witam i ja sobotnio i oczywiscie od rana z bolem głowy
my dzisiaj do rodziców na obiadek,tylko jeszcze niewiem jak pójdziemy bo moje dzieci po zabawach juz sie pół nocy dusiły,a ja przez to oczywiscie nie spałam:crazy:

Witam się porannie:)
Ja już po śniadanku i teraz odpoczywam z wami przed sobotnimi porządkami lub zakupami (zobaczymy czy się mój kochany da namówić). Pojechałabym gdzieś do miasta trochę kultury liznąć Ech..:-(

Pojechałabym gdzieś do miasta trochę kultury liznąć Ech..:-([/QUOTE]

ja mam to samo , ale ja poszłabym gdzieś na fajną imprezke.no ale niestety,mojego nawet nie moge namówić aby wybrać się do znajomych,a więc pozostaje tylko siedzenie w domu ,jakiś mały spacerek ,no i czekanie na odwiedziny:)
no a dziś ostatki i wszyscy się gdzieś wybierają,no już wiem ze znajomi wpadną,więc może mi się humor poprawi

reklama
Zapomniałam, że dziś ostatki! Dobrze Anet że mi przypomniałaś! Nie ma co trzeba mojego namawiać na jakieś wyście a nie siedzieć w domu! To lecę...ładnie go ponamawiam:)
Miłego dnia laseczki! Jutro będę. Bo dziś mam zamiar się zabawić!

Do góry