reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Moja kochana skubana szyjka macicy trzyma narazie jak trzeba ale mam leżeć, zero kochania się:wściekła/y: i nospa min 3*1 a i do 6 na dobę jak nie będzie pomagało do szpitala:wściekła/y: wizytę mam w poniedziałek planowaną (zwolnienie itp) ale mogę przełożyć na środę jakbym się źle czuła:wściekła/y:
to zła wiadomosć dla męza ,ale jak mus to mus:dry:

O kurcze Aneczko to nie ciekawie, ale napewno wszystko bedzie ok, bedziesz odpoczywac i szybciutko wszystko wróci do normy!

KUrcze pomóżcie bo nie mogę znależc tego wątku kulinarnego, ale ciapa ze mnie

Moja kochana skubana szyjka macicy trzyma narazie jak trzeba ale mam leżeć, zero kochania się:wściekła/y: i nospa min 3*1 a i do 6 na dobę jak nie będzie pomagało do szpitala:wściekła/y: wizytę mam w poniedziałek planowaną (zwolnienie itp) ale mogę przełożyć na środę jakbym się źle czuła:wściekła/y:
No to mąż nie będzie zadowolony. Ale jak teraz odpoczniesz to potem będzie już można. Więc leż i odpoczywaj ile wlezie. I myśl pozytywnie. Koniecznie! Ja trzymam kciuki, żeby szybko minęło;-)

Cieszę się Aniu , ze wszystko dobrze.
Przy twoim mężu nie będzie problemu, by odpoczywać. Uważaj bardzo na siebie.

A Julka dała znać, że jest dobrze.

Aneczka ważne,że Cię całkiem nie unierchomili i w domk jesteś. Pewnie się wszystko uspokoi i tego trzeba się trzymać.

reklama
Do góry