reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Enka juz jestes kto jak kto ale ty regularna jestesKasiu, ja też chcę na te zamkniętą liste :-)
ja piję wode z cytrynąKasiu co ci najlepiej pomaga na zaparcia. Ja już myślałam, że jelito wraca do normy, a tu znów nawrót :-(. Staram się jeść tylko to co lekarka kazała, ale jakoś moje jelitko ma swoje zdanie.
jem śliweczki
pije wode zuber
i ostatnio nawet kupiłam sobie Activie
roksana113
mama Bartuni ;)
ja mam na obiad gołabki ,ale jakos dziwnie smierdzą no ale co? jem,bo głodna jestem pierwszy raz mi tak golabki smierdza
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Deli sliweczki suszone i orzechy laskowe, sa niezastapione. Na jelita dobrze mi robi od czasu do czasu stres latam wtedy do lazienki co chwila, w poniedzialek do ginka takze napewno moje jelita wroca do formyKasiu co ci najlepiej pomaga na zaparcia. Ja już myślałam, że jelito wraca do normy, a tu znów nawrót :-(. Staram się jeść tylko to co lekarka kazała, ale jakoś moje jelitko ma swoje zdanie.
Uwielbiam gołąbki. Chociaż mama mi ostatnio zrobiła i tez jakoś mi tak dziwnie wchodziły. Ale za to inne rzeczy co nie lubiłam jeść teraz wcinam. Co te ciąże robią z nami.ja mam na obiad gołabki ,ale jakos dziwnie smierdzą no ale co? jem,bo głodna jestem pierwszy raz mi tak golabki smierdza
agusia0611
Fanka BB :)
Natt jak nie ma przeciwskazan to korzystaj z okazji, nie mecz ani siebie ani meza. Dzidzi nic sie nie stanie, a jaki komfort psychiczny, juz nie trzeba uwazac, w koncu to jakas metoda antykoncepcujna tez jest
Jak przeczytałam o tej antykoncepcji to się uśmiechnęłam. Jak sie w pierwszej ciąży pytałam lekarki, czy możemy się bzykać, to mi powiedziała, ze spokojnie, bo w ciąże nie zajde.
Aneczka jak to mówią albo zimny prysznic, albo węgiel na wstrzymanie...
roksana113
mama Bartuni ;)
kto kiedys pomyslał ze ja będe jabłka jadła albo ogórki kiszone bllllle a teraz tylko dajcie
reklama
No ja orzeszki nie, bo straszna zgagę po nich. Śliwki muszę chyba wyciągnąć choć strasznie nie lubię. Ale już mnie jelito pobolewa więc muszę się zmusić.Deli sliweczki suszone i orzechy laskowe, sa niezastapione. Na jelita dobrze mi robi od czasu do czasu stres latam wtedy do lazienki co chwila, w poniedzialek do ginka takze napewno moje jelita wroca do formy
Zawsze rano piłam wodę, a dziś zapomniałam i od razu jelito daję znać o sobie. Ciekawe co ja mu zrobiłam ((
Podziel się: