reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Kasiu co ci najlepiej pomaga na zaparcia. Ja już myślałam, że jelito wraca do normy, a tu znów nawrót :-(. Staram się jeść tylko to co lekarka kazała, ale jakoś moje jelitko ma swoje zdanie.

Kasiu co ci najlepiej pomaga na zaparcia. Ja już myślałam, że jelito wraca do normy, a tu znów nawrót :-(. Staram się jeść tylko to co lekarka kazała, ale jakoś moje jelitko ma swoje zdanie.
ja piję wode z cytryną
jem śliweczki
pije wode zuber
i ostatnio nawet kupiłam sobie Activie

ja mam na obiad gołabki ,ale jakos dziwnie smierdzą:baffled: no ale co? jem,bo głodna jestem:dry: pierwszy raz mi tak golabki smierdza:confused:

Deli sliweczki suszone i orzechy laskowe, sa niezastapione. Na jelita dobrze mi robi od czasu do czasu stres latam wtedy do lazienki co chwila, w poniedzialek do ginka takze napewno moje jelita wroca do formy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mam na obiad gołabki ,ale jakos dziwnie smierdzą:baffled: no ale co? jem,bo głodna jestem:dry: pierwszy raz mi tak golabki smierdza:confused:
Uwielbiam gołąbki. Chociaż mama mi ostatnio zrobiła i tez jakoś mi tak dziwnie wchodziły. Ale za to inne rzeczy co nie lubiłam jeść teraz wcinam. Co te ciąże robią z nami.

Natt jak nie ma przeciwskazan to korzystaj z okazji, nie mecz ani siebie ani meza. Dzidzi nic sie nie stanie, a jaki komfort psychiczny, juz nie trzeba uwazac, w koncu to jakas metoda antykoncepcujna tez jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jak przeczytałam o tej antykoncepcji to się uśmiechnęłam. Jak sie w pierwszej ciąży pytałam lekarki, czy możemy się bzykać, to mi powiedziała, ze spokojnie, bo w ciąże nie zajde:sorry2:.

Aneczka jak to mówią albo zimny prysznic, albo węgiel na wstrzymanie...:-D

reklama
Deli sliweczki suszone i orzechy laskowe, sa niezastapione. Na jelita dobrze mi robi od czasu do czasu stres latam wtedy do lazienki co chwila, w poniedzialek do ginka takze napewno moje jelita wroca do formy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No ja orzeszki nie, bo straszna zgagę po nich. Śliwki muszę chyba wyciągnąć choć strasznie nie lubię. Ale już mnie jelito pobolewa więc muszę się zmusić.
Zawsze rano piłam wodę, a dziś zapomniałam i od razu jelito daję znać o sobie. Ciekawe co ja mu zrobiłam :(((

Do góry