reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hejka kochane dziewczynki, jak sie czujecie na dzień dzisiejszy, ja wczoraj byłam u lekarz i wszystko jest w porządku, bardzo sie cieszę, mdli mnie dalej ale mam nadzieje ze juz niedługo. pozdrawiam Was bardzo serdecznie sierpnióweczki, bardzo sie ciesze ze jestescie

reklama
odebrałam młodszą z zabawy oczywiscie był płacz bo niechciała wracać,wiec musiałam czekać az sie skończy
a teraz ledwo weszłam i juz musze isc po starszą,ale potem juz bedzie luzik

A wiec dziewczyny odpowiedzi od Admina jeszcze nie dostalam ale musimy zrobic dla niego liste tych osob ktore beda mialy dostep do zamknietego, mam takie info od kolezanki. Jest nas duzo ale nie wszystkie juz pisza, niestety trzeba bedzie otworzyc watek z dostepem osob do watku zamknietego. Zaraz to zrobie i tam czekam na wasze propozycje, ale liste trzeba zrobic. Jak juz zaczelam to sie podejme i tego wy tylko musicie dac info kto
Ja już pisałam, że jestem za i można mnie wpisać.

NIeporozumienia się zdarzają. Oni po prostu inaczej funkcjonują, inaczej odbierają pewne rzeczy. I tego nie zmienimy. Jedyne co mozemy zrobic to zaakceptować to że są inni. Choć nie jest to łatwe czasami :-D

Witam Sierpnióweczki
Miałam trochę spraw do pozałatwiania i na dodatek wróciły mdłości ledwie żyję, bo miałam nadzieję, że już przeszły. Chyba maleństwo zaczyna się rozpychać bo ciągnie mnie dół brzycha i zaczyna w nim bulgotać.
Mam nadzieję, że wszystko u Was ok.
Tu jak zwykle sporo czytanka.

My kupilismy - tz. zrobilismy zrzutkę z rodzicami i siostrami jak Anielka sie urodziła - taka huśtawkę:
FISHER PRICE #41 HUŚTAWKA DELUX 3w1 W-wa (548892988) - Aukcje internetowe Allegro

i Anielka z fotelika korzysta do tej pory - teraz to jest jej fotel bujany. Nie wiem czy bedzie zachwycona jak Młodzież jej to przechwyci :baffled:

Co do szpitala - to 30 km to chyba trasa do przejechania - mnie czeka przejazd przez cała Warszawe a szpital, w którym chce rodzic jest w cenrtum :baffled::szok: troszke się tego obawiam...:dry:

Mju, a gdzie chcesz rodzic?

Ej wcale nie beztrosko.
Nie miałam neta przy sobie.
Chłopa nie mogłam ciągnąc do domu gdzie obiadu nie było. Po za tym dłużej to mi szczepionki po aptekach szukał, bo nigdzie nie było :(((.
Już wymieniłam numery i jak coś będę od razu dzwonić.

Deli, chyba mi umknelo po drodze, wiem, ze mialas jakies zastrzyki, ale piszesz o szczepionce? na co? pewnie juz pisalas, ale nie znajde...;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Deli, chyba mi umknelo po drodze, wiem, ze mialas jakies zastrzyki, ale piszesz o szczepionce? na co? pewnie juz pisalas, ale nie znajde...;-)
Chyba źle napisałam Gosiu.
Mam zastrzyki dostawać przez dwa tygodnie co trzy dni dwie dawki - "KAPROGEST". No i Andrzej jechał wczoraj to kupić, by pielęgniarka mogła mi od razu zrobić wczoraj zastrzyk.

Mam nadzieję, że u Aneczki ok, ona już sporo przeszła.

Co do przepisów, to mam łatwy na pyszne pączki ok 2 godzin roboty od początku do końca.

reklama
Muszę Was trochę zmartwić fachowcy odraczają huśtawki, ze względu na to, że ciało dziecka jest na nich bezwładne, a to utrudnia prawidłowy rozwój (głównie koordynację ruchów).

Do góry