reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Chyba źle napisałam Gosiu.
Mam zastrzyki dostawać przez dwa tygodnie co trzy dni dwie dawki - "KAPROGEST". No i Andrzej jechał wczoraj to kupić, by pielęgniarka mogła mi od razu zrobić wczoraj zastrzyk.
Deli kaprpgest to bardzo dobry lek, warto sie przemeczyc

reklama
:eek:A gdzie ta nasza Aneczka?
Deli współczuję zastrzyków. Ale czego my nie zniesiemy dla naszych pociech?
Bądź dzielna!
Enka76 oni po prostu inne mózgi mają. To jest naukowo udowodnione!

Chyba źle napisałam Gosiu.
Mam zastrzyki dostawać przez dwa tygodnie co trzy dni dwie dawki - "KAPROGEST". No i Andrzej jechał wczoraj to kupić, by pielęgniarka mogła mi od razu zrobić wczoraj zastrzyk.

ach..., bo ja sie przestraszylam, zez jakas szczepionke dostalas, ze przeoczylam, jak pisalas o wyniku wizyty u lekarza...

:-D

O! Z tym zamkniętym/prywatnym forum to super sprawa! Ja też się dopisuję do listy:)
A tak poza tym to jestem i czytam codziennie, ale coś nawala moj komp, bo jak pisze posta to mi wywala jakis bląd. Ciekawe czy ten dojdzie....

No i przepadłam z kretesem. Weszłam na strony z przepisami i pooglądałam zdjęcia, a teraz mam ślinotok i nie wiem co bym zjadła :wściekła/y: Ja jednak się położę jeszcze. Widocznie za szybko wstałam. Obejrzę sobie "Weronikę Mars" i "Uwaga faceci"
Mam nadzieję, że jak wrócę to Aneczka już będzie z samymi dobrymi wiadomościami.
Miłego popołudnia laseczki!

hejka ja tez sie dopisuje do tego prywatnego watku, bo tez jestem tutaj codziennie z Wami, na bierząco sledze wątek, czasem niestety mam czas wtedy kiedy Was tutaj nie ma ale mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie,

No i Majam ja też prosze o przepis na te pączki jesli można, ja mam bardzo dobry przepis ale z 4 godzinki mo schodzi i dlatego nie moge sie zmobilizowac by je robić:)

reklama
Do góry