reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Cześć dziweczynki co tam słychać?...od poniedziałku mnie nie było więc znowu mnóstwo zaległości :baffled: jutro ide do lekarza bo sie okazało że coś z krwia nie tak ale nie chciała wyjaśniać powiedziała żebym sie nie martwiła...ale oczywiście sie martwie :-(a mój cudowny mąż oczywiście nie rozumie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć dziweczynki co tam słychać?...od poniedziałku mnie nie było więc znowu mnóstwo zaległości :baffled: jutro ide do lekarza bo sie okazało że coś z krwia nie tak ale nie chciała wyjaśniać powiedziała żebym sie nie martwiła...ale oczywiście sie martwie :-(a mój cudowny mąż oczywiście nie rozumie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie martw sie faceci to w ogole malo rozumieja, przynajmniej niektorzy. Ja przed chwila znow poklocilam sie ze swoim stad moja zgryzliwosc, ale czasem to mam go dosc po prostu:baffled::angry::angry::baffled:
Aneczka ma skurcze jakies dziwne. poszla sprawdzic co sie dzieje

Mam bojowe zadanie, by się nie nudzić na kanapie. Kochanie poprosiło bym zrobiła listę co jeszcze mamy kupić do mieszkania i jakoś nie mam natchnienia. Patrze, myślę i nie wiem co mam jeszcze kupić. A wczoraj wieczorkiem w łóżku to całą listę miałam.

Chyba za bardzo martwię się o Anię i nie umiem się skupić.

A wiec dziewczyny odpowiedzi od Admina jeszcze nie dostalam ale musimy zrobic dla niego liste tych osob ktore beda mialy dostep do zamknietego, mam takie info od kolezanki. Jest nas duzo ale nie wszystkie juz pisza, niestety trzeba bedzie otworzyc watek z dostepem osob do watku zamknietego. Zaraz to zrobie i tam czekam na wasze propozycje, ale liste trzeba zrobic. Jak juz zaczelam to sie podejme i tego wy tylko musicie dac info kto

reklama
Do góry