reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Efe1980 przepis już mam w portfelu i jutro pewnie zrobię tą zupkę. Dziekuję za przepis.

Pomyśł z nowym wątkiem kulinarnym jest świetny. Pewnie będę tam często zaglądać. Jestem młodą mężatką i nie znam wielu ciekawych przepisów, a bardzo chciałabym dogodzić kulinarnie mężusiowi :-)

Efe1980 przepis już mam w portfelu i jutro pewnie zrobię tą zupkę. Dziekuję za przepis.

Pomyśł z nowym wątkiem kulinarnym jest świetny. Pewnie będę tam często zaglądać. Jestem młodą mężatką i nie znam wielu ciekawych przepisów, a bardzo chciałabym dogodzić kulinarnie mężusiowi :-)
Marcia ja jestem fanką łatwych przepisów i gotuje jak mam natchnienie. Żarłok ze mnie też niezły. Zbytnich kulinarnych zdolności nie mam, bo mama mnie za młodu do kuchni nie wpuszczała. Ale odkąd jestem na "swoim" to staram się zawsze coś dobrego zrobić. Choć niekoniecznie codziennie. A zupkę polecam bo się mój facet nią najada. A innymi niezbyt. I jeden talerz w zupełności starczy bo jest syta i na 2 dni obiad masz z głowy:)

My kupilismy - tz. zrobilismy zrzutkę z rodzicami i siostrami jak Anielka sie urodziła - taka huśtawkę:
FISHER PRICE #41 HUŚTAWKA DELUX 3w1 W-wa (548892988) - Aukcje internetowe Allegro

i Anielka z fotelika korzysta do tej pory - teraz to jest jej fotel bujany. Nie wiem czy bedzie zachwycona jak Młodzież jej to przechwyci :baffled:

Co do szpitala - to 30 km to chyba trasa do przejechania - mnie czeka przejazd przez cała Warszawe a szpital, w którym chce rodzic jest w cenrtum :baffled::szok: troszke się tego obawiam...:dry:

No u nas sie sprawdza do dziś. A "składka" wyszła po 100 więc jakoś strasznie kieszeni nie pokąsało, Jak Anielka była malutka to uwielbiała się hustac - bardzo ja to uspokajało :tak:

My kupilismy - tz. zrobilismy zrzutkę z rodzicami i siostrami jak Anielka sie urodziła - taka huśtawkę:
FISHER PRICE #41 HUŚTAWKA DELUX 3w1 W-wa (548892988) - Aukcje internetowe Allegro

No Mju ten jest super i już mi mniej szkoda 400zł.

Właśnie mój kochany wrócił do domu z pyzami z mięskiem, które radośnie się gotują. A ja czytam zakupiony przez niego dla mnie:szok: Twój Styl, w którym jest artykuł pt." Ile kosztuje szkrab".

No to ja wracam do lektury a wam życzę smacznych obiadków. Do zobaczenia po LB ( Leżeniu Bykiem) poobiednim. Trzymajcie się ciepło!:-)

reklama
Cześć kobietki!

Aneczka, trzymam mocno za Ciebie kciuki! Daj znać jak tylko wrócisz od lekarza!!! Tylko nie zrób takiego numeru jak deli wczoraj - poszła beztrosko na miasto! Biegiem do kompa i na forum sie meldować!!!!!:angry::angry:

Do góry