reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzieki Piwonia
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
Helol!!!!!!
Spiesze zawiadomic, ze zyje oraz, ze moje sierpniatko nr 2 czyli Leo (dla przyjaciol Mrufka) ma dzis pierwsze urodzinki!!! Niesamowite jak to zlecialo...... Pimpi za dwa tygodnie 3 jubileusz bedzie swietowal.....
AGA torcik, ze palce lizac, szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy ;-)
SEMPE najlepszego,serdeczne gratulacje i buziaczki dla malych stopek :-)
Slodkie caluski dla Was wszystkich Baboszki no i oczywiscie gromkie STOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAT dla wszystkich naszych 3 letnich Sierpniatek!!!!
Spiesze zawiadomic, ze zyje oraz, ze moje sierpniatko nr 2 czyli Leo (dla przyjaciol Mrufka) ma dzis pierwsze urodzinki!!! Niesamowite jak to zlecialo...... Pimpi za dwa tygodnie 3 jubileusz bedzie swietowal.....
AGA torcik, ze palce lizac, szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy ;-)
SEMPE najlepszego,serdeczne gratulacje i buziaczki dla malych stopek :-)
Slodkie caluski dla Was wszystkich Baboszki no i oczywiscie gromkie STOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAT dla wszystkich naszych 3 letnich Sierpniatek!!!!
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
Dziekuje Piwoniu i najlepsze zyczenia Alucie przekaz od nas :-)
Chcialam chlopakom zmienic suwaczki ale cos sie pochrzanilo i wszystko zniknelo :-( nie wiem jak mam to zrobic buuuuuuuuuuuu....
Chcialam chlopakom zmienic suwaczki ale cos sie pochrzanilo i wszystko zniknelo :-( nie wiem jak mam to zrobic buuuuuuuuuuuu....
hej hej czy ktoś tu jeszcze zagląda??? jesli tak,mam gorącą prośbę : Drodzy moi znajomi wszyscy (i znajomi znajomych...)!!! bierzemy udział w konkursie na którym BAAARDZO nam zależy (można wygrać 10 lekcji pływania) poprosimy o "Lubię to" pod zdjęciem Karola, tylko uwaga - warunkiem oddania głosu jest polubienie "Akademii małego pływaka"- no ale to chyba nie problem https://www.facebook.com/media/set/?set=a.441934045838084.102629.406809289350560&type=3 a Karol tu https://www.facebook.com/photo.php?...5838084.102629.406809289350560&type=3&theater no i udostępnijcie dalej jeśli możecie...Z góry dzięki!!!
reklama
maggie85
Mama M.
hello never
nie martw się nie tylko Ciebie
co u Was??:-)
nie martw się nie tylko Ciebie
co u Was??:-)
Podziel się: