reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny....
wybaczcie mi to wszystko, że tak poszłam i z drzwiami otwartymi Was zostawiłam...
przeżywałam ciężki czas...
przeprowadzi, zakup mieszkania i.... rozwód, od którego minęło 3 miesiące...
kiedyś, kiedy wreszcie może dzięki Wam dojdę do siebie opowiem Wam co się działo przez ostatnie 4 lata mojego życia.... tak naprawdę...
ale cieszę się, że mogłam wrócić tu do Was....

reklama
hej never
kurczę, dużo się u Ciebie działo...
:hmm:

wiesz, że my tu wszystkie z otwartymi ręcami zawsze...
ja sama udzielam się niezbyt często... mam ucieczki i powroty ;)
napisz co u Marysi,
ściskam i pozdrawiam ciepło!Zobacz załącznik 531657
przytul.gif

witam
widać,że ciezki okres w zyciu miałas,ale mam nadzieje,że juz wychodzisz na prostą i cieszysz sie na nowo życiem
najwazniejsze to teraz zebyscie z małą były szczęśliwe i powoli układały sobie zycie od nowa
zaglądaj częsciej,a jak bedziesz chciała sie bardziej pozwierzac to pisz do Efe zeby na Tajny cie wpusciła

najpierw muszę chyba troszkę powalczyć o Wasze zaufanie a potem mam nadzieję, że powrócę na Tajny, bo nie ukrywam, że mam ochotę się "wyżalić"...:)

Mania ma się świetnie, zaraz wrzucę jakieś foto na zdjęcia, żeby się pochwalić.
odkąd mieszkamy u moich rodziców i chodzimy na terapię jest coraz lepiej, ale wszystko małymi kroczkami.
na razie jeszcze jestem na "rozstaju", ale mam plany i chcę dać swojej córce wszystko to, co najlepsze... wszystko...

I dziękuję, że mnie przygarniacie:):))))

ciesze sie,napewno znajdzie sie tu wiecej dobrych duszków,które takiego kopniaka ci podeślą
wazne to isć naprzód do przodu z podniesioną głowa,a wszystko powoli powoli sie poukłada

reklama
Do góry