reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Natt sliczne dzieciaczki!!!!!!!!!! slodki widok taka parka :tak: a akcesoria rewelacja :-D:-D.

Andariel super ten twoj Leo, slodki strasznie, schrupac mozna go w calosci :-) a do mamusi podobny od poczatku!

Ja tez chce synusia!!!!!!!!!!!!!!

Witam dziewczynki! Przepraszam, ze tak rzadko tu zagladam ale dwojka dzieci, z ktora praktycznie sama jestem caly czas, bo tatus w pracy.... Pisze ze szpitalnego loza, czekam na usuniecie kamlotow. Troche sie boje narkozy ale bardziej sie ciesze, ze juz ich nie bedzie :-)
Z newsow to takie : Leo wazy 7 kilo, wzrostu 63, zdrowiutki, gaworzy I smieje sie glosno. Pimpiemu zdecydowalismy zmienic imie, bo dosc mialam dziwnych spojrzen I komentarzy ze strony rodakow. Mnie to nie rusza ale nie chcialabym, zeby dziecku ktos sprawial przykrosci. Zatem z Abrahama stal sie Jacobem Adamem.
Slyszalam wlasnie swoje imie, chyba po mnie ida..... Napisze jak wroce, buziaczki :-)

P.S: Andariel, nie wiedzialam, ze Twoj synek tez ma na imie Leo, dalabym se rece I nogi odrabac, ze to Adas ;-)))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry