reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam

u nas sezon wirusów, biegunki, wymioty etc. masakra:no: nie mam na nic siły dobrze że Szymko to dzielnie znosi
byłam na wizycie u gin no i musze się pochwalić maleństwem, które tylko pomachało i odwróciło się do nas pupą:-D:-D:-D już pokazuje gdzie nas ma:-D:-D:-D

to nasze maleństwo

Załączniki

• img053.jpg
    img053.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 42
reklama
jaka fajna fasolka malgos :-) widzę, że termin na 4.06 ;-) a dolegliwości ciążowe jakieś cię męczą? ;-)[/QUOTE]

dzięki, a dolegliwości.... nie miałam ich zbytnio w pierwszej ciąży i teraz też nie. no ogólnie to czasem jakiś zapach mi nie odpowiada, albo lekkie bóle.
no ale początki były kiepskie plamienia boleści, na szczęście już ustały(i oby tak do końca) i czasem łapię się na tym że zapominam o moim odmiennym stanie:-D

Małgoś ślicznego masz dzieciaczka :-)
Alex ale fajnie że jesteś :-D extra masz Chłopaków :-) i Leo jaki już duży :-) ja jestem ciekawa ile mój Klusek waży :-) kawał chłopa z niego już też. ciężko mi się go na jednej rece nosi więc pewnie trochę waga pokaże. za tydzien idziemy na szczepienie więc się dowiem ;-)

witam
widzę że i wy macie coraz mniej czasu na bb, to tak jak i ja więc czuję się co nieco usprawiedliwiona:-D u nas w miarę ok czuję się dość dobrze tylko mały coś przeziębiony ale myślę że wyjdziemy z tego i nie będziemy musieli korzystać z porady lekarzy
pozdrawiam was wszystkie no i pewno miłego weekendu

CZeść Dziewczyny!!!!
Zaflądnełam żeby zobaczyć choć troszke co u Was i napisać jak u mnie.
No więc już 35tydz ciąży mało zostało i mam nadzieje że urodze przed świętami!!Wczoraj byłam u lekarza maluszek zdrowy waży 2500 bardzo ruchliwy.Ja mam rozwarcie wewnętrzne na 1,5cm musze leżeć bo skurcze pomimo brania fenoterolu nie ustępują-a jak byłam 3 tyg. temu w szpitalu i dali mi kroplówke na powstrzymanie skurczów to bardzo źle się czułam i stwierdzili że dla mnie to tylko tabletki które marnie działają.... musze więc jakoś dotrwać do 12 grudnia bo wtedy wizyta i zapadnie decyzja czy już będę mogła odstawić tabsy i bym chciała urodzić 17-18 grudnia-hehe pomyślicie że szurnięta date sobie wybrała :-p....
Tomek rośnie łobuz mały ale ogólnie to wszystko oki.Mówi coraz więcej stara się zdania jako takie układać.Ma chopla na punkcie traktorów kombajnów itp....no i uwielbia malować i rysowac no po swojemu ale jak siadzie to z godzine może tak bazgrać...jest bardzo uparty,jak mu coś nie wychodzi to krzyczy kuwa czego oczywiście nie musze tłumaczyć-i nie wiem z kąd mu się to wzięło bo przeciez nikt w domu tak nie mówi.....Wychodzą mu teraz ząbki 5 jeszcze tylko ich na dole nie ma i troszke marudny jest...
No to tak ogólnie tyle u mnie,już bym chciała sie rozsypać bo męcze sie straszliwie ale dużo już nie zostało więc super!
Wszystkim ciężarówkom życzę zdrówka i uważajcie na siebie!!!!!
Dzieciaczkom dużo uśmiechów i też zdrówka żeby te jesienno zimowe dni nie przyniosły zarazków!!!
BUZIACZKI ŚLE WSZYSTKIM!!!:-)

reklama
Do góry