reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
hejka ja też jeszcze w dwupaku, ale tak szczerze to jeszcze tydzień bym pochodziła z brzuszkiem - musze sie wyspać, a w pt ostatni dzień do pracy i sie śmieje że w nastepnym tyg przyjde jako wolontariusz bo w domu fizycznie mam o wiele ciężej - Julka uczepiona mamusi non stop...

dziękuję serdecznie za życzonka :-)
ode mnie też spóźnione - najlepszego dla Aneczek i Haneczek

pozdrowionka dla dużych i małych!!

hejka

co tu taka cisza?? wszystkie na urlopach czy jak??

zrobiłam w pracy pożegnenie w pt, wczoraj mieliśmy Julki przyspieszoną imprezke ur, dziś pakuje torbe do szpitala i moge rodzić :-D

gościom tort chyba bardzo smakował bo nic nie zostało... :baffled: więc jestem w trakcie robienia kolejnego :-D żeby był do poobiedniej kawki :-)
wysłałam mężastego do sklepu właśnie po drugą śmietane bo pierwsza coś sie ubić mi nie chciała :no: ale jestem zdeterminowana zjeść dziś też torta i sie nie poddaje choć to taki tort na szybko z gotowych spodów, na śmietanie i z owockami
Ciekawe czy Julka znowu świeczek będzie się domagać :-D

Witam kochane:-)
Pamietacie mnie jeszcze? Ale kupe czasu mnie tu nie bylo :szok:....wreszcie skonczylam szyc te pokrowce:-D:-D:-D:-D.....ale na maszyne patrzec juz nie moge,chyba sie z tego szczescia ze uszylam upije:-Da w chacie rozpierdak ze szok:szok:....jak troche ogarne to bede czesciej zagladac.....teraz jak weszlam to przeczytalam ze NATT i ENKA urodzily,wiec weszlam na odpowiedni watek poczytac co i jak i teraz juz padam na twarz
Ale wam dziewczyny ogromnie gratuluje i caluski sle dla waszych pociech!!!!!!!!!!!!!!!!!

anet ;-) no w koncu ;-)

megaczka ;-) i jak pierwszy dzien na bezrobociu :-) ja mam tak samo - w domu z Monia to bardziej umordowana jestem niz po 8 godzinach pracy ;-) i musze sze fowi o tym wolontariacie wspomniec :-D ino kto mi sie Monia zajmie skoro zlobek nieczynny? :-(

witaj Anet:-) widze ze czasowo się wyrobiłaś z pokrowcami:-) zarobiłaś godne pieniądze za to???

ja własciwie juz leże w łóżku, Ala padła mi przed chwilą po kąpieli, jak nie ma drzemki w dzien to zasypia najpóźniej o 19.30 wstaje o 6.30 wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ropa mi schodzi z zatok i czuje się tak słabo ze nie wiem, jak wróciłam z dziecmi po 3h z placu zabaw to miałam wrazenie ze jestem pijana i zamroczona.
teraz mąż z Angelinką i Rafałkiem na rower poszli.. a ja podjadam oscypka z keczupem:-) z gór przywiozłam całą siate!!!

pralke jutro mają przywieź wieczorem, dzis do matki i tesciowej zawiozłam po kilka wsadów ale i tak mi zalega prania w 3 dupy!!!

marzy mi się jakis wyjazd nad morze.... i whisky z lodem;-)
Megaczka melduj się jak na froncie porodowym:-)

ACHA ŻEBY NIE BYŁO ZE ZAPOMNE:-) WSZYTSKIM SIERPNIOWYM DWULATKOM STO LAT STO LAT;-)

reklama
witam was sierpniówki chciałam złożyć NAJLEPSZE ŻYCZENIA NASZYM DWULATKOM matko jak ten czas leci namnożyło się was , przy okazji wielkie gratulancie dla NATT i ENKI

Do góry