reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ojjjj widzę, że nam główny-jawny;-)zdycha pomału...
dzień doberek! dziś Ninkowata pierwszy raz poszła z p.Basią (nianią) na dwór na 2 godzinki... ciekawe jak to zniosą obie panie;-)póki co, jest słońca, ale zanosi się pomału na ulewę, mam nadzieję, że zdążą się wyspacerować do tego czasu;
a jak Adaś uśnie zabieram się za odkurzanie; a co u Was?:-)

witam i od razu sprawdzamy po weekendowy stan naszych mam cięzarnych mam nadzieje że dziewczyny jeszcze w dwupakach bo pustawo tu natt,a ty gdzie??

u nas cieplutko,nawet zapowiadanych burz nie było więc weekend udany w sobote imprezka a potem plac zabaw jeszcze,a wczoraj cały dzien na ogrodzie dzieciaki szalały,a wieczorkiem jeszcze grila zrobiliśmy
dzisiaj zostaja z siostra a ja zasuwam do alergologa,mam nadzieje ze w końcu zacznie mnie odczulac bo ja zrypie za te 2 lata ,które miała mam w plecy przez nia

Ja sie melduję,że ciągle w trójpaku( ale tylko do piątku!!! w piątek ciaza donoszona i przeprowadzam romowe z dziećmi,zeby wyszly po dobroci:);-)).A jak nie toooooooooooo.....sobie poczekam...bo coz innego można ....;-)

Andariel,ale Ninka sie zmieniła.....słodki aniołek i absolutnie nie wierze,ze daje ci w kosć w domu,że płacze czy cos w tym stylu. Taka słodka ,spokojniutka dziewczyneczka,a z tymi loczkami wyglada naprawde anielsko:). Natka przy niej to diabełek wcielony;-)

witam się i ja ;-)
my już żyjemy wyjazdem nad morze i powoli robi się zamieszanie w domu, bo trzeba to i tamto załatwić czy kupić, w czwartek pakowanie, sprzątanie... a z czwartku na piątek wyjeżdżamy :tak: ale na szczęście będzie tam net, więc będę z wami na bieżąco :-) mam tylko nadzieję, że pogoda nam dopisze, bo coś cienko to widzimy :confused:
miłego dnia, postaram się jeszcze odezwać przed wyjazdem, a jeśli mi się nie uda to napiszę do was z Władysławowa :-) pa

natt - bo to diabełek w anielskiej skórce, hehe:-Djak ja zazdroszczę M., że się z Wami widział nooooo...... acha - i M. stwierdził, ze w ciąży z Natką było Cię więcej niż teraz w tej bliźniaczej - czyli że laska jesteś! całusy przesyłam!!!!

natt super,że jeszcze z nami,ale z tego co pamiętam to do 23 miałaś czekać,hihi

a co do pogody nad morzem nie martwcie sie na zapas,my tez myśleliśmy bo u nas tragedia była,a znajomi w sobote wrócili i mówili,że piękną pogode mieli całe dwa tygodnie,ależ bym pojechała nad morze.ach.....

doooobre,Andariel. Nie wierze w ani pół slowa,apropo mojego wyglądu!!! mam dobre lustro w domu i widze sie w nim od stóp do głów.
Ja juz M.powiedziałam,zebyscie sie na poczatek wrzesnia szykowali:)w komplecie. Kurcze to Adaś,bedzie miał juz 5 miesiecy! wow!

Piwonia,wiem,wiem,ze do 23 mam wytrzymac. Ale ja juz nie wyrabiam.....Nosze w sobie dwa sprzeczne odczucia: jedno mi mówi: WYTRZYMAJ,DASZ RADE. MUSISZ!, a drugie: NIE DAM RADY JUZ NAWET JEDNEGO DNIA DŁUZEJ DXWIGAC TEGO BRZUCHA. CHCE JUZ ZOBACZYĆ DZIECI. O! i tak to wygląda:). A najlepsze jest to,że i tak natura sama zdecyduje,kiedy urodze...Echhh,zebym tak znała date,to by mi było znacznie ławiej.....marzeeenia;-)

Izunia,udanego urlopu,spakujcie dobre humorki to i pogoda bedzie murowana:)

hejka

przypelzlam sie pokazac tu i melduneczek zlozyc:)
u nas generalnie ok....choc powtarzalam testy na cukier i niestety wyszly jeszcze gorsze nic poprzednio.....dieta cukrzycowa jakos zbytnio nie dziala i w srode mam wizyte w innym szpitalu u diabetyka i on juz tam zedecyduje co ze mna zrobic:-(
poza tym ok...

pozdrawiam

reklama
oj natt nie dziwie sie ,ze masz sprzeczne odczucia bo ja na końcowce tez bardzo chialam,zeby to juz sie skończylo i chciałam mala zobaczyc,ale wiadomo czas pokarze,ale jak cos daj nam znac,że to juz

Aga kurde,a myslałam,ze beda lepsze wyniki przy tej diecie,szkoda,ale moze tam cos zaradza jednak

a ja sobie przywlekłam rowerek stacjonarny z piwnicy i od jutra zaczynam pedałowac,bo jakos nie mam szans na wyjście na normalny rower

Do góry