witam wszystkich!
Jakubka jak będzie ciepło to zacznij nad morze odpieluchowywania

jedyne co to niezazdroszcze tej podróży....
Sempe, jakos nie nastawiam się szczególnie na odpieluchowanie na wczasach, bo po 1wsze, wydaje mi się, że i tak Młody będzie miał dużo nowości do ogarnięcia, zaponzania i oswojenia, w związku z czym podejrzewam, że pośród tyyyylu atrakcji nie znajdzie czasu na tak prozaiczną czynność, jaką jest koncentrowanie się na sygnalizowaniu o potrzebach hihi

poza tym, pewnie potrzeba będzie pierdyliard
majtasów
spodni etc. czego akurat moj bagaż wakacyjny nie przewiduje
No ale wszystko się obczai na miejscu; może akurat warunki pozwola na pożegnanie się z pampkami? hu nołs?
hej dziewczyny widzę że wakacje na tapecie

Jakubka a gdzie dokładnie jedziecie? i ja mam w związku z wakacjami prośbę do was dziewczyny poszukuję namiarów nad jakąś kwaterę nad morzem (najpierw chcieliśmy góry ale się rozmyśliliśmy własnie ze względu na odległość) tak od Helu po Łebe najlepiej - blisko morza i miejsce przyjazne dziecim- jakś plac zabaw itp, jak znacie coś , znajomi znają czy cóś to poprosze o info....w necie tyle tego że wyłapać coś sensownego trudno...
Baśka, my standardowo do Krynicy Morskiej uderzamy
o, tutaj właśnie:
http://www.jakubik.krynicamorska.info.pl/
z Tomkiem tam jeszcze nie bylismy, więc co i jak zdam relację po powrocie, natomiast jest to miejsce dla rodzin z dziećmi, bo i plac zabaw, i inne atrakcje dla bąbli tam są. Z reszta w galerii można zobaczyć, jak to w zeszłym sezonie wyglądało.
Piwonia, no rzeczywiście pogoda to Wam się trafiła do bani, ale co zrobić. na to się akurat wpływu nie ma. Podobnie, jak czasem na akcje naszych niespełna 2latków ... szczególnie, że to pewnie była dla Ali całkiem nowa sytuacja

Padnięta pewnie jesteś po tym całym okresie przygotowań, więc teraz nic, tylko odpoczynek i przyjemnostki
nic, lecę jeszcze pralkę puścić i wracam do prasowania, bo końca nie widać eh...