reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja tez mysle jak Natt z ta dziewczyna oczywiscie .Jakby mi trzeba bylo do roboty bo nie mam co do gara wsadzić to sprzataczka ,pomywaczka czy kasjerka nie straszne mi.Oby tylko dziecko nie glodowaly czy zasikane nie lezalo.
Choc z drugiej strony skoro zwrócla uwage na swoje zycie mediow to pewno pomoga jej zalatwic prace , złobek itd.Bo widac ,ze kobita niezarazdna jakas zyciowo jest.

U nas po wolutku do przodu wszyscy na szczescie zdrowi tfu,tfu .
Sempe zazdroszcze ci normalnie .Pozytywnie oczywiscie.
Piwonia oszczedniej prosze ze zdrowiem.
Chorowitkom zdrówka zycze.

reklama
ale tu cisza :-) pewnie wszystkie grzejecie się całymi dniami na słonku :-) i dobrze! My też korzystamy.
W spawie tej Moniki.. To napiszę tylko że szkoda mi tego dzidziusia.. Teraz tej dziewczynie pewnie jakos pomogą skoro szum się wokol zrobił.. A pozniej.. Jacys zyczliwi sąsiedzi powiedzą temu chłopcu jak dorosnie że mama chciała go oddac.. Jakie to będzie straszne dla niego..

U nas jakos się kręci. Zosi od ponad tyg leci taka woda z naska i nie wiem o co kaman.. Może jest na cos uczulona..?
Felus daje teraz czadu po całodziennym leniuchowaniu ;-) i robi z maminego brzucha istną dyskotekę ;-) nawet Ł na skypie widział jak Mały skacze :-)

Piwonia uważaj na siebie i popros może kogos do pomocy w sprzątaniu..
Sempe rewelacja! Że też umiesz takie fajowe wakacje urlopy itp powymyslac i poznajdowac :-) rewelacyjna z Ciebie gospodyni tyle Ci powiem O! ;-)

Idę chyba do łożka bo Mała dała mi dzis w kosc. Poza tym cos mnie łydki bolą...
Dobranoc Moje Drogie Sierpniowki!

witam sie z ranca:-D
przedpokoj skonczony:-D zostaly drobne poprawki ale to pozniej...juz mam dosc remontow i innych takich:-p:-D:-D

co do dziewczyny to szkoda gadac:dry:
co ja mam powiedziec jak przez 1,5 roku wychowywalam Syle sama za 213 zl miesiecznie...wiadomno opieka tez pomagala ale to po ciezkiej wojnie...a tak tu cos przeszylam... tu w ogrodku barowym przez wakacje robilam...byle pieniedzy nazbierac:sorry2:
nie wierze ze nie ma kolezanek ...ktore by z dzieckiem nie posiedzialy.... jakos ciezko w to uwierzyc...a gdzie wogole sa rodzice tej dziewczyny.... uwierzcie wolalabym zebrac pod kosciolem niz oddac obcej osobie dziecko:wściekła/y:
dla mnie to chore...wszystko idzie trzeba tylko chciec...:wściekła/y:
ile jest osob ktore naprawde potrzebuja pomocy i nikomu sie nie narzucaja....a taka laska walnie ogloszenie i juz jest ustawiona w zyciu:wściekła/y:
nierozumie ale moze jestem za ciemna na te sprawy:-D

Syla pokaszluje i antybiotyk ma do niedzieli, Oli wszystko od zebow a Natki ma katar i pokaszluje ale to od siostry zlapala,,, takze nie wiem kiedy je zaszczepie...bo choroba nie odpuszcza:dry::dry:

ja dzis do mamy jade na weekend...poodwiedzam rodzinke:-D:-D:-D
i dychne od mojego,,,nic nie pomaga..ale sama se go wzielam:-D:-D:-D:-D

pozdrawiam dziewczyny i milego weekendu zyczymy:-D:-D:-D
Piwonia Ty dbaj o siebie kobieto..i szoruj do lekarza!!!!
a dla Adaska zdrowka i jeszcze raz zdrowka...:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam,witam

Duzo zdrówka za zakatarzonych.
Piwonia,ja tu będę codziennie pisać do ciebie w tej sprawie: DBAJ O SIEBIE!!!!
Basiu,dzielna z Ciebie mamusia. Barwo!
A puchy są i dobrze,bo to oznacza( chyba:):) ) ,ze wiekszość z nas korzysta z uroków pięknościowej aury:):).
My tez spadamy na spacerek niebawem.
A potem pewnie znowu odkurzanie mnie czeka. Teraz to normalnie co godzine moge odkurzać i to i tak nic nie da. Mieszkam na parterze i akurat moje okna i balkon wychodzą na piękną,wielką ale pylącą jak diabli topolę! Wsciec sie można. Tyle tych kotów mi sie wala po domu,śnieg normalnie!!!!wrrrrrrrrrr!!!!!A na balkonie mam załozoną w oknie taką siatkę,ale to cholerstwo i tak przechodzi jakoś. W zeszłym roku miałam tez siatki w oknach ale wtedy z kolei powietrza mniej włazi do domu i sie robi duchota. No nie dogodzisz normalnie! i tak źle i tak....Nic trzeba to przetrzymać i tyle. ALe i tak wole 100 razy tą topolę niz zimnice,deszcz,snieg i inne okropieństwa pogodowe;-).

witam,dzisiaj mam luźniejszy dzien wiec zaglądam
a jutro dodatkowo idę kościół pierwszy rz na komunie ubierac,ot tak w tym roku proboszcz zarządził,ale biore siostre do pomocy tez
a dzisiaj w sumie leniu****e cały czas,tylko obiad nastawiłam,deczko ogarnę,a popołudniu ide cos zrobic ze swoimi kudłami bo straszne juz siwizną i zapusciłam sie strasznie

ale korzystajcie z pogody bo to ostatni dzien pogody od jutra ochłodzenie i deszcze
pogode na komunie mamy fatalna,załamka straszna,ale co zrobic

hej :-)
u nas też trochę dziś popadało i pogrzmiało i póki co cisza, ale w nocy też ma padać
enka, a gdzie dokładnie w te górki jedziecie? ;-)
miłego wieczora :-)

Witajcie Kochane:),

Ja tylko na szybciutko i jeszcze w dodatku z prośbą o trzymanie kciuków,bo za chwilke jade na wycinanie tej zmiany nad okiem. Brrrrrrrrr....NIe spie od 3.....echhhh te nerwy....Odezezwe sie po zabiegu ,bo oczywiscie wypuszczają mnie od razu do domu:). Chociaż to jest dobre w całej tej sytuacji:).
Buziaki i do miłego:)

reklama
Do góry