reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Piwonia! nie po komunii, nie za tydzien - IDZIESZ DO LEKARZA JAK NAJSZYBCIEJ!!!
Chyba nie chcesz sprawic dziecku niespodzianki w prezencie komunijnym i wyladowac w szpitalu!
wspomnialas chociaz pediatrze jakie masz dolegliwosci? prosze Cie - IDZ DO LEKARZA!!!!

Sempe - wspoczuje - zglos szybko na policje - moze nie zgubilas a ktos Ci go podwedzil...

ja zlapalam dola...od tygodnia boli mnie "8" - bylam u dentysty, ustalilam termin na 12.05. i z tej radosci ze bede tylko tydzien czekac na pozbycie sie problemu zapomnialam ze bede miala @ - olsnilo mnie dzisiaj :-/ za pozno zeby przesunac wizyte, nie da rady wyrwac zebola przd @ bo nie zdaze juz wziac antybiotyku :-( fak fak kwakkwak :-/

reklama
był facet do pralki, zabrał silnik ze sobą i chyba juz tylko kaplica na niego czeka!!! pralke mam 12 lat!! cholercia do grudnia płace raty za telewizor i myslałam ze potem kupie pralke!! a ten znajomy gosciu co miał przyjsc wczoraj a trafił do szpitala to okazało się ze ma guza mózgu i on mu uciskał tak ze mdlał zawroty głowy słaby wzrok.. we wtorek będzie miał dopiero operacje..

kurcze Piwonia weź się za siebie!! ze zdrowiem to nie przelewki... Alka antybiotyk dostaje więc wyjdzie szybko z tego a TY???

Rubi oświeć mnie: co ma wspolnego @ z wyrwaniem zęba??? oj na samą myśl juz mnie cała szczęka boli!!

dodzwoniłam się na stacje ale nie ma dowodu:no: mąż mi poradził by poczekać i przetrzepać cały dom!!! na tej stacji tym dowodem zdrapke zdrapywałam dzis patrze a w portfelu mam zdrapke a dowodu brak:szok:! jak byk musiałam go tam zostawić....

własnie pochłonęlam 2 michy pomidorowej, żołądek mam pod samą brodę, codziennie się zastawiam jak tak można się obżerać!! i wale się po głowie:crazy:

sempe ;-) zglos utrate dowodu! oby tylko byl w koszu na smieci (pewnie wywalilas nie to co trzeba...) a nie w niepowolanych rekach!

a @ do rwania zebow ma to ze traci sie krew... przy "8" jej duzo wiec...

a pralke moze sie da kupic w sklepie z II gatunkiem? tam normalnie z gwarancja masz sprzety...

Rubi a gdzie są takie sklepy z 2 gatunkowym sprzetem??? zaciekawiło mnie to bo faktycznie czasem mozna miec cos taniej....Popatrze w necie ,ale jak masz jekies namiary to pisz:) kochana:)

Sempe,kurcze faktycznie ty nie czekaj tylko zgłos na Policje to zaginiecie dowodu,oczywiscie im sprzedaj gadke o kradziezy...

Piwoniu,kochaniutka MARSZ DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!

ja byłam u lekarza,ale niestety żaden mnie nie przyjął bo brak miejsc jest i cała polityka
a niestety teraz prywatnie nie pójde,bo nie mam na to kasy,za dużo wydatków mam,a nie mam jeszcze nic na komunie do ubrania
ale dzwoniłam do wujka i kazał na razie brac witaminki,lek na wrzody i cos ta jeszcze i mam zrobic badania,wiec moze po niedzieli jakis łaskawy lekarz mnie przyjmie

własnie pochłonęlam 2 michy pomidorowej, żołądek mam pod samą brodę, codziennie się zastawiam jak tak można się obżerać!! i wale się po głowie:crazy:
Ja tez tak mam,ciagle glodna chodze,a jak sie nawtryniam,to potem tez chetnie sie w łeb bym walnela....ehhhh
Cos na Swieta sobie pofolgowalam z moja dieta i jakos nie moge teraz przestac zrec:-D:-D:-D....a cholesterol sobie rosnie:tak::szok:...wlasnie wciagnelam 3 zapiekanki:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
piwonia, dbaj o siebie, bo faktycznie łatwo można wylądować w szpitalu, no i dużo dużo zdrówka dla Ali :tak:
sempe, współczuję problemu z dowodem, oby się znalazł :tak: a gdzie się wybieracie na wakacje? ;-)
co do jedzenia, to ja też ostatnio coś dużo wcinam, ale może to przez zbliżajacą się @? :-)

Bry ;-)

Monia mnie dzis dobija... o wszystko ryczy :-( w nosie ma muchy wielkosci jumbo jetow :-(

Rubi a gdzie są takie sklepy z 2 gatunkowym sprzetem??? zaciekawiło mnie to bo faktycznie czasem mozna miec cos taniej....Popatrze w necie ,ale jak masz jekies namiary to pisz:) kochana:)

natt - niestety nie wiem gdzie takie sklapy sa w Warszawie ale powinno ich troche byc skoro w Opolu sa 2...
zasada jest taka - sprzęt jest dobry ale np. ma jakies rysy, otarcia itp. - ma wtedy 2 lata gwarancji... jest tez sprzet ktory juz stal u klienta w domu i z tego co pamietam byl podlaczony - wtedy jest na taka lodoweczke czy pralke 1 rok gwarancji ;-)

my tak kupilismy zmywarke (odpada dolna listwa - ta przy podlodze) i pralke (ryska z boku - 5cm) - na zmywarce zaoszczedzilismy 400zł a na pralce 220zł :-) a brat kolezanki kupil wielka (190cm inox) lodowke z tym cudem do sokow za 1500zl bo miala ryse z boku na 100cm dlugosci... a on przystawil bok z rysa przy scianie i luzik ;-)

reklama
Piwonia!!!!
jedz na pogotowie! powiedz ze to sie zdazylo kilka razy a w tym momencie czuesz sie zle....

Do góry