reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Adas łap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alex - te dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja nie chce swiat! prosze je zabrac albo pozwolic mi do pracy chodzic!
nie chche spedzic swiat w samochodzie, w ciaglym pospiechu, pakowaniu sie i zarciu....
sztuczna atmosfera, bo sa swiata i tak wypada, udawanie ze jest mega zajebiscie choc czlowiekowi sie wyc chce....bleeeeeeee

dobra...nie smece...

cudna pogoda bedzie wiec choc tyle dobrego ;-)

reklama
Adasiu do Ciebie trzymam kciuki mocno :)
Alex bądź dzielna :)
Rubi jak nie chcesz Świąt to naciesz się chociaż ładna pogodą :)

A Wam Kochane wszystkiego dobrego, spokoju, zdrowych dzieci i uśmiechu na te Święta :)

zasnęła.. Puff.. W koncu.. Od 13.30 walczyłysmy.. co już mi zasypiała to ktos zaczynał wiercic albo napindalac młotkiem.. Wrr.. Teraz też walą młotem ale chociaż 40 min niech pospi to będzie mniej marudna. Potem na dworek umowione jestesmy ;-)
Tatus już wraca jupiiii. Będzie pewnie koło 23.... Że też ten wrocław musi byc tak daleko..

Alex uważaj na siebie. No i na Maluszka! Zdrowka!!!
Rubi.. Dominiczka mądrze pyta ;-) nie możesz zlac systemu..? Skoro Twoj R jest jaki jest to niech se sam jedzie do swojej kochaniutkiej babuni. A Ty przynajmniej spokoj będziesz miec, z dziecmi się pobawisz itp itd :-)

Dziewczyny czy jak Wasze maluchy miały trzydniówke to cały czas miały wysoką gorączkę? I czy zachowywały się zupełnie normalnie czy były marudne?
Bo Zocha zachowuje się zupełnie normalnie, tylko ma wypieki na twarzy. W nocy miała 39.2, rano 38.5 a teraz ma 37.4 i sama nie wiem co o tym myślec.Biega rozrabia, krzyczy, a ja osiwieje. Pierwszy raz moje dziecko miało taką gorączke.

hej kochane, ja tak na moment jak zwykle.
dziś do 13 byłam w pracy a potem do teraz właściwie non stop sprzątałam i padam a jeszcze jajka malować trzeba.
także trzymajcie się zdrowo - Alex i Andariel modlę się za Was i Wasze dzidzie:)
Wesołych Świąt.
Dominika to może być trzydniówka - moja tak miała, latała zadowolona z 39st. gorączki. Czekaj 3 dni aż jej nie wysypie i będzie ok:) buziaki

Dominiczka.. u nas podczas trzydniówki Zocha zachowywała się jakgdyby nigdy nic.. jak temp dochodziła do 40 stopni to była ospała i taka hmm powolniejsza.. a tak to tak samo rozrabiała..

ja mam kuźwa problema też...:-( wczoraj zauważyłam u Zosi wysypkę przy kolankach po wewnętrznej stronie i troszkę przy pępku.. rano nie widziałam jej. więc stwierdziłam że to może być od siusków bo oduczamy się od pieluchy. pomyślałam że pociekło jej po nóżkach i tak skóra zareagowała. tylko czemu brzuszek.. dziś wieczorem już ma też na łokietach.. :-( i kurde zaczynam się obawiać że to szkarlatyna.. albo se filmy wkręcam :-( bo policzki też ma takie czerwone jak przy szkarlatynie :-(
Sempe.. chyba Twoja Alutka miała szkarlatynę nie? jakie miała objawy..? Zoś gorączki nie ma ani nie miała.. a ja się obawiam dodatkowo o Felusia :-(

Reksio, a może coś zjadła nowego? To raczej na jakieś uczulenie wygląda.

Trzymam nadal kciuki za Adasia i Ninkę. Andariel, przesyłamy dobre fluidy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alex, pilnuj się i odpoczywaj jak najwięcej. I oby jednak szybko doszło do przeprowadzki.

A moja Młoda przestała sypiac w dzień. Przez godzinę albo dłuzej potrafiła walczyć i nic. Wiec odpuściłam, zwłaszcza, że nie jest jakaś strasznie marudna przez to i zaczęła lepiej spać w nocy:-).

Ja w wirze przygotowań światecznych, bo mam najazd rodzinny:-D. Dobrze,że pogoda super, to dzieciaki na dworze ganiają.

Jakbym już nie miała czasu włączac kompa, to chcę Wam Kochane Sierpniówki dzisiaj złożyć życzenia radosnych, pogodnych świąt. Niech przyniosą nadzieję, ukojenie i siłę na dalsze dni. Spędźcie je w cudownej rodzinnej atmosferze:-):-)

chyba schizuję.. Zniknęło jej to.. Enka z nowosci to trochę nuteli zjadła i sos grzybowy.. Wiąc mam nadzieję że to od tego.

NIE WIEM CZY WPADNĘ TU JESZCZE WIĘC ŻYCZĘ WAM WESOŁYCH SPOKOJNYCH RODZINNYCH SWIĄT! Całuski!

reklama
witam,pewno nie bede miała czasu żeby zaglądnąć wiec składam wam od razu zyczenia

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

Załączniki

• 4312.jpg
    4312.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 27
Do góry