reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Oj i ja napiszę bom w szoku wielkim!!!! nie spodziewałąm się że tak szybko po tym jak Andariel napisała ze to chyba jednak nie skurcze...i jeszcze w karetce a tak się obawiała odsyłania i porodu w samochodzie:(

ANDARIEL gratulacje !!! i ja trzymam kciuki i modlę się za maluszka, i łzy mi lecą jak myslę jak strasznie musisz się czuć przez to rozdzielenie....mimo to mam nadzieję że chłopak będzie silny i szybko nadgoni i będzie z Wami!!! no i złość i bezsilność jak pomyślę że można było tego uniknąć jak by jednak w szpitalu na podtrzymaniu zostawili...

reklama
Reksio super łózio:-) a można każde kupić osobno?? bo jak bede zmieniać Zośce na wieksze to bym kupiła 1 szt. takiego żebym później miałą możliwość dokupienia 2-go i zrobienia z nich piętrowego, bo przecież w tym "big" pokoiku to w żadnym wypadku inne 2 duże łóżka nie wejdą
Dominiczka niestety nie można kupić osobno ale nie trzeba montować drugiego. my złożyliśmy oby trzy :-) i Zosia kombinuje jak tam się do góry dostać :-D beczke mam z niej :-)

Reksio to lozko SUUUUUUUUUUUUPEROWE!!!!!!!!! Dreczy mnie tylko wscibskie pytanie: czemu na 3 osoby? Czyzbyscie planowali masowa produkcje Malych Reksiatek? :-D
hihihi :-D moze kiedyś będzie trzecie reksiątko :-) a tak na prawde to stwierdziliśmy że jak nas Adka (córka mojej sis) odwiedzi to nie mielibyśmy gdzie ją położyc ;-) a tak mamy. poza tym na razie wysuwam ten dół do połowy na noc żeby Zosi sie lepiej wchodziło i schodziło no i jakby spadała to nie od razu na ziemię :-D

a tak poza tym to witam! miałam nadzieję że są jakieś wiadomości od Andariel przekazane przez Natt ale ni mo..

edit. zaraz mnie czeka starcie z kierownikiem - musze mu powiedziec że idę na zwolnienie :baffled: co prawda pewnie do konca tyg bede tu przychodzic żeby dokończyc wszystko co mam rozpoczęte no ale i tak pewnie bedzie mieć wąty.. a mnie na dodatek jakieś choróbsko rozkłada :-( pewnie Zoś mnie zaraziła....

Ostatnia edycja:
witam z rana

kawa stygnie...pogoda do bani zimno i pada:baffled:

Reksio łóżko ładne, my koniecznie chcielismy by drabinka była po skosie i szczeble odpowiednio szersze.. dlatego robilismy u stolarza. Cena Twojego dość niska, mam nadzieje ze posłuży Wam długo:tak:

Pozdrawiam

Buenos dias
biggrin.gif

Zagladam z samego rana czy Andarielka sie odezwala ale nie, pewno jeszcze jest w szpitalu
confused.gif

Unas tez niz atmosferyczny nastal i zniknal zar tropikow. W normalnych okolicznosciach by mnie to rozwscieczylo ale, ze w stanie blogoslawionym jestem to sie ciesze
laugh.gif

andariel i Maluszku...lapcie fliudki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

natt? masz jakies wiesci???

Dziewczynki, Ania napisała,że kolo 15 dzis wypisują ja ze szpitala i jutro jedzie do Juniora:):)

Zjadło mi 5 po 1,dlatego edytowałam. Tak wiec wypis koło 15 a nie 1:)

Ostatnia edycja:
Ja tez od rana filuje jak tam mamusia i synek sie czują bo mnie nerwy zrzeraja:wściekła/y:.Jak ja bym dziecko po porodzie nie miala to bym na pewno osiwiala wiecie jak to jest jeszcze hormony nie opadna dobrze .Na pewno ciezko jej teraz .Trzymam kciuki Andariel.

reklama
no ja tez kukam na nowe wieści...dobrze że Andariel wychodzi bo i Ninka przecież...

my mamy identyczne łózio od kilku miesięcy i jest naprawdę solidne (choć to tez od sprzedawcy zalezy) i trzecie się przydaje do siadania, przewijania itp, my btraliśmy z materacami sprężynowymi a z drabinki mamy wyjety szczebelek zeby Bartek sam nie wchodził bo nie nadążaliśmy go ściągać...Karol ma długie nogi i radzi sobie bez szczebla:)

Do góry