reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Domi, ja mam takie jak te drugie co pokazałaś. NIc sie tam nie wymiienia i nie wkłada:).

Alex,ja na serio po tym mdleje,bo to dla mnie jakaś kosmiczna dawka cukru jest...Ja praktycznie nie używam cukru na codzień,może stad az taka reakcja. Własnie to dziadostwo wypiłam...Moj lekarza każe dodawać sobie do tego napoju kilka kropelek cyrtyny i to faktycznie pomaga w wypiciu;-),ale dalej...bleeeeee

:-):-):-D:-DA teraz uwaga,uwaga informacja dnia!!!!!:-):-):-D:-D
Nasza kochana dzielna Andariel wczoraj o 19.30 urodziła swojego syneczka:-):-):-)

Aniu,dużo dużo zdrowia dla Was. Ogromne gratulacje. Wracajcie szybciutko do domku.

Szczegóły niech Wam opisze Andariel ( bo nie wiem czy ja moge:)),ja jeszcze tylko napisze,że synuś trafił po porodzie do inkubatora,waga 1900:). Wczoraj niestety rozdzielono bohaterską mamę i synusia,są w róznych szpitalach. Nie wiem jak jest dzisiaj,oby jak najszybciej byli WSZYSCY RAZEM. Kurcze a ja wczoraj tak czułam,że coś sie tam dzieje...jakies takie przeczucie miałam....Widać to był czas dla Juniora i już. Chciał juz sie poprzytulać do mamy,poznać siostre,tate i koniec:-D
HA! i co ??dobra niespodzianka z samego rańca?????:-):-)

reklama
O rany rany!!!!!!
ANDARIEEEEEL Gratulacje! trzymaj się dzielnie mam nadzieję żę Junior zdrowiutki już jest z Tobą :)
Czekamy na Was :)
o rany rany, ale jestem w szokingu!
Natt no dałaś wiadomość z rana że kawa mi nie potrzebna już!

Jesoooooooooo a to Ci wiadomostka z rana!!!!!! Ja wczoraj nawet sie zastanawialam czy nic sie nie dzieje, bo Andariel sie nie odzywa ale nie chcialam paniki siac :-)

JACUSIU/ADASIU WITAJ NA SWIECIE!!!!!!!!!!!! :-D ROSNIJ SZYBCIUTKO DUZY I ZDROWY :-) MY TU BEDZIEMY KCIUKASY TRZYMAC ZA CIEBIE CALY CZAS :-)

MAMUSIU GRATULACJE!!!:-) A TO NAM SPRAWILAS NIESPODZIANKE, NIECH TO DUNDER SWISNIE!!! SOCZYSTE BUZIACZKI DLA CIEBIE I SYNECZKA :-)

Bry ;-)

ANDARIEL GRATKI :-*
choc ja jako matka wczesniaka mam mieszane uczucia... tym bardziej ze ich rozdzielono :-(

Adasiu/Jacusiu - 3maj sie sloneczko!!!!

Oooooooooooooooo Japikole ale nowina z ranca u lala.
Andariel zdrowka dla ciebie a przedewszystkim dla juniora:-)I wracaj do nas szybciutko cali z zdrowi.

Moja mloda po tygodniu niechorowania znow podziebiona ja sie pochlastam chyba.Nocka do bani od 23 do 4 rano oka nie zmruzylam .Ehhh

Dominiczka ja mam metrowe Graco i jak sie poduszka zgruli to Alka jest od-do.Juz widze ,ze nie wygodnie jej w nim . A zamowiłam takie cos bo kasy brak oczywista sprawa.
http://allegro.pl/lozko-dzieciece-junior-baby-boo-materac-gratis-i1538697945.html
Oczywiscie materac dokupie porządny bo tutaj nie ma co liczyc na cuda.

Ostatnia edycja:
Andariel - gratulacjeeeee i trzymajcie się! samym dobrych wieści, badań i innych takich w szpitalu:) jzu nie moge sie doczekac jakiejs fotki maluszka od ciebie:-)

dobrze ze zajrzałam tu, bo nie codzień zaglądam - więcej na innych watkach się bujam hehehe

a mielismy chyba taki specjalny wątek kiedys, do gratulacji i zyczen, no nie?:-)

ooo wiedziałam kiedy wejsc!!!

ANDARIEL GRATULACJE I TRZYMAM KCIUKI BY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE!!!!

nie ma mnie na bb z różnych względów:
- cały poprzedni tydzien nie miałam podopiecznego to pozałatwiałam tyle zaległych spraw i wizyt u lekarza,
- obkupiłam rodzine w ciuchy wiosenno letnie i siebie też z czego jestem mega zadowolona, 4 pary butów sobie kupiłam:-) a ciuchy w rozmiarze 38:-)
- od niedzieli mam kolejne dziecko w domu 4letni synek naszych przyjaciół, koleżanka w niedziele urodziła synka więc zaopiekowałam się ich starszym, bo rodzinka jakos tak nijak podeszła do sprawy,
więc jestem na wykonczeniu!! tyle dzieci naraz to ja jeszcze nie miałam!

po ponad 5tyg Alicja znów zaczęła się kąpać a tak to szybko ją myłam w umywalce bo miała takie schizy i histerie ze nie dało się nic zrobić, także po ponad 5tyg zaczęła jakos spać , budzi się może ze 2 razy i nie drze się juz tak bardzo więc chyba następuje jakaś poprawa...

nic koncze bo obiad muszę dokonczyc, gotować dla 8 osób to juz musiałam wiecwj garów wyciągnąć!!

pozdrawiam

o ja pierdziele! Prawie zemdlałam :-)
ANDARIEL GRATULACJE! Wracajcie szybciutko razem do domku i cieżcie się sobą! Mam nadzieję że Junior szybciutko wyjdzie z inkubatorka i będzie z Mamusią Tatusią i Siostrzyczusią ;-)

A ja też proszę o trzymanie kciukow. Dzis o 16.20 kontrola u gin ;-)

reklama
Do góry