reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Zaglądałam już rano na szybkęsa, bo do gina na przegląd leciałam, i też mnie przytkała wiad. o Andariel

Trzymaj się Kochana, i my modlimy się za Wasze zdrowie, Malusiego Smyka szczególnie! Niech nabiera sił, by Rodzice i Siostrzyczka w pełni mogli się cieszyć jego przyjsciem na swiat.

Wybaczcie, że nic więcej nie napiszę, ale mi tu dziecko rzuty na podłoge uskutecznia, bo do kompa sie chce dostać eh.... :-/
Pozdrawiam Was serdecznie :)

reklama

Dobry wieczór
Po tym co przeczytałam jestem w szoku
Andariel moje serdeczne gratulacje, trzymam kciuki za maluszka oraz za dzielna mame.
Trzymajcie sie i wracajcie szybko do formy.
Pozdrawiam

Matko co za kraj co za ludzie.Slę jak wszystkie tutaj pozytywne fluidy i chyba z wrazenia nocy nie przespie .Powodzonka.

Dziewczyny jak tam wasze dzieci spia w dzien jeszcze ? Moja coraz czesciej nie śpi ale wytrzymuje az do 20:30 albo 21.Wiec nie wiem czy dobrze czy xle czy nie za mala jeszcze.

myślę cały czas o naszej Andariel i o naszym Smyku Malusim! Oby szybko mógł być z Rodzinką!!
Natt a co z Ninką? kto się nią zajmuje..? Jak Malusia się czuje..? wiesz coś może..?

wracając do łóżek to my Zosi 2 tyg temu kupiliśmy już dorosłe piętrowe łóżko :-) i powiem wam że jestem mega zadowolona. za 1,5roku nie będziemy znów wydawać kasy na meble a to łóżko jest mega stabilne mocne i w ogole.. więc polecam ;-)
Łóżko 3-osobowe KACPER B 3

Andariel myśle o Was cały czas!!! przesyłam pozytywne fluidki, zdrowaśki do Bozi i kciukasy.

Chogata no jak metrowe to rzeczywiście malutko miejsca, też mamy metrowe graco ale używane było jako kojec i sporadycznie jak u babci spała młoda albo na wakacjach.
Reksio super łózio:-) a można każde kupić osobno?? bo jak bede zmieniać Zośce na wieksze to bym kupiła 1 szt. takiego żebym później miałą możliwość dokupienia 2-go i zrobienia z nich piętrowego, bo przecież w tym "big" pokoiku to w żadnym wypadku inne 2 duże łóżka nie wejdą

a teraz rzadko zaglądam przez tą moją pracę a tu co?
Andariel urodziła... jej, życzę powodzenia i najlepszego najlepszego dla maluszka, dużo siły w ogóle dla Was wszystkich.
i ode mnie masz modlitwę świąteczną dla maleńkiego zajączka.
dobrej nocki moje kochane:)

ps. misia wciąż zakatarzona a ja wciąż nie wyrabiam:(

reklama
Andariel gratulacje!!!!! trzymam kciuki za zdrówko maluszka, mam nadzieje że szybko sie wzmocni i będziecie mogli być cały czas razem!!!!!!!!!!!!!!!!

jeszcze w szoku jestem, a z drugiej strony wkurzam sie jak można rozdzielić matke od wcześniaka, ba umieścic w osobnych szpitalach!!!!!!!!! Skandal i masakra w jednym!!!!!!!!

Natt daj znać jak tylko będziesz miała jakieś wieści i przekaż Ani że wszystkie o niej i maluszku cieplutko myślimy. No właśnie, i jak Ninka??? A imię dla synka już wybrali????

Zdrówka dla wszystkich przeziębionych, moja też z katarem :baffled:

Do góry