reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam na chwilę

megaczka
co Ty tak po nocach szalejesz? :> śpij i odpoczywaj jak najwięcej :>
andariel halo halo, odezwij się :confused: postaram się od teściów zajrzeć na bb i mam nadzieję że będzie od Ciebie info jakieś, ale nie wiem czy im komputer działa kurczesz blaszka
Iza fajnie że tak te sale zabaw odwiedzacie, u nas w mieście niedawno powstała i się kopsniemy z młodym w przyszłym tyg. :)
Natt, super że sobie już prawie wszystko skompletowałaś! :) aj już nie mogę się doczekać kiedy Twoje bliźniaki zobaczymy :))
Anet, no właśnie się zastanawiałam co u Ciebie bo wczoraj weszłam po chwilowej nieobecności i nic nie było Twoich postów..

U nas też wieje tragicznie i pada :(
zmykam kończyć kawę i niedługo wyjeżdżamy
miłego weekendu wszystkim! a dla brzuchatek spokojnego i bezstresowego!
:*

reklama
Hej,
U nas ciezka noc. Natka sie co chwile budziła a to goraczka,a to katar,gardło. I jeszcze do tego zęby jej idą jak szalone! Ale to nic damy rade. Andariel ty lepiej sie tu melduj,że wszystko dobrze i siedzicie w domku:) a nie na porodówce....Czekam na wiadomość od ciebie.

Good morning :-)
Ja juz od godziny sie bawie :-D
Biedulka Natka, mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie. O Andariel tez sie zaczelam niepokoic, bo sie nie pokazala, trzymam mocno kciukasy. Moze ktoras ma do niej numer telefonu, zeby sprawdzic co sie dzieje, gdyby dzis tez jej nie bylo?

Hejo
wpadłam zobaczyć czy Andariel sie odezwała ale widze, że jak narazie to cisza....odezwij sie bo sie bardzo denerwuje o Was

a ja dziś pospałam do 9 bo Ł. wróćił :-D
a wczoraj kupiłam na all takie fajne firaneczki do pokoiku Zosi i żółty koc do przykrycia naszego łóżka, jeszcze na targu w środę dywan kupię i może będzie ładnie i kolorowo. Tylko musze coś z tymi ponaklejanymi kubusiami itp. wyczarować bo się odklejają i mnie denerwują. Chyba je zdejme ale gips razem z nimi odchodzi....ehhh
I chyba na świeta umaluję sobie ściane w kuchni bo mam mały kawałek ale brudny a się może troche odświeży...tylko oczywiście wsio w tajemnicy przed moim :-D bo przeciez dla niego "niedawno" malowaliśmy a dla mnie to już 1,5 roku :-D

Natt zdrówka dla Natalki!
Maggie udanego wyjazdu!

dzięki dziewczynki!!! tak, Franiowa - juz wczoraj mnie moja ginka nieźle ustawiła przez tel. a potem dostałam zjebkę na IP że zwlekałam prawie dobę z tymi skurczami... na szczęście nie jest aż tak źle - opisałam na wątku "nastepnopokoleniowym"; ale strachu sie najadłam sporo i widzę, że finał taki sam jak z Ninką mnie czeka - 6 tyg. leżenia:( ale co poradzić, jak trzeba?!

natt zdrówka dla Natalki!

oj andariel, to nieciekawie u was :no: ale mam nadzieję, że wszystko do końca będzie już ok i poród będzie w terminie :tak: a do porządków to może męża zagoń, niech ci pomoże, a ty będziesz zadowolona i wypoczęta ;-)
natt, zdróweczka dla Natalki :tak:
u nas katarowo, wszyscy z gilami w nosie siedzimy, na dworze wieje i jakaś ta pogoda do kitu, mam nadzieję że się rozpogodzi, bo po niedzieli chcę myć okna :tak:
miłych dwóch dni życzę :-)

Witam od teściów z komputerka, mężasty naprawił więc jestem na chwilę :)
Dominika ale Ci fajnie tak pospać do 9! :) ja może jutro tak będę miała, oby oby, Marcel do babci a łóżko moje :)
aa i zapodaj fotkę pokoju jak już oporządzisz :) u nas też z tymi tygryskami schodzi ściana :O a marcel ostatnio odrywa namiętnie wrrrr

Iza
niech te gile precz od was odlecą
Natt zdrówka dla Nati
dobra uciekam bo piwko czeka! :)
Miłego! i spokojnego (andariel dla Ciebie szczególnie nunu) :*

Andariel dobrze że to tylko tak cię postraszyło...uffffffffffff
Nie wytrzymałam i wlazłam i tu i się tylko wkurzam, że nie mam kiedy doczytać wrrrr
Ale na prawdę o 22 to ja już w wyrku ląduje a 22:05 śpie...więc już wiadomo po kim Gabi to spanie ma;)
Natt mi ochoty narobiłaś na wizytę w Ikea. Niestety u nas od początku roku same wydatki. Turbina w aucie poszła a to drogie cholerstwo.
O takich przyjemnościach jak zakupy to mogę tylko marzyć.
Ale cieszę się twoim szczęściem zakupowym:) Mam nadzieję, że bliźniaki będą się super czuły:)

Pozostawiam życzenia zdrówka i pozdrawiam

Buziaki

Heloł:)

Z Natką juz znaaacznie lepiej i dzis zdecydowałam sie na odwazny krok mianowicie pozbycie sie pieluchy! Juz jedne gatki przesikane,czekamy na dalszy rozwoj sprawy:). Stwierdziłam,ze skoro i tak siedze z nią w domu z powodu tego zaziębieniea( czy cholera wie co to jest/było) to chociaz ja dopilnuje z sikaniem na nocnik:). Zobaczymy daje jej kilka dni tak do 7 jak bedzie totalny protest to jeszcze poczekamy,ale proby trzeba juz podejmować póki jestem ja na chodzie,bo jak brzucho mi urosnie jeszcze wiekszy to chyba juz z kanapy nie zejde:),a jak bliźniaki bedą to z kolei bedzie tyle roboty na początku ,ze nie dam rady jeszcze za Nati z nocnikiem biegac i dodatkowo prac i przebierac co 2 godziny...
W chacie wszystko zabezpieczyłam,na łóżkach antysikowe podkłady połozyłam,co bym kap nie musiała prac co chwile,bawimy sie tez na anty-sikowej macie na dywanie i zobaczymy:). Trzymajcie kciuki bo mam serdecznie dosc tych pieluch!

Efe,dzieki. Ja cie rozumiem,bo u nas tez cały rok masa wydatków,ale jakoś na to wystarczyło. Ja niestety czasem musze kupic cos droższego,bo mamy b.małe mieszkanko(45m) i wszystko musi być kompaktowe:) żebyśmy dali rade sie poruszać. No a za takie mini wersje czy inne udogodnienia często trzeba wiecej płacić...coz zrobić...W sumie dobrze,że rodze w sierpniu,czy pod koniec lipca,to wakacyjny wyjazd nie korci. Niestety w tym roku nie ma funduszy na wakacje. Ja jesli bede jeszcze jakos funkcjonowała,to w maju jade z rodzicami na Mazury,ale tylko dlatego,ze rodzice nam ten wyjazd sponsorują...tzn mi i Nati bo J.na pewno jeszcze do tego czasu nie wróci z Frankfurtu...
Rany! wiecie,że świeta juz za dwa tygodnie!!!! super!!

reklama
Dwa bobry :-)

Takiego mi smaka narobilyscie tymi meblowankami, ze hej! I juz chyba wiem jaki dzieciom zrobie pokoik. Z niesmiertelnej Ikei kupie wszystko z surowego drewna i pociagne biala bejca. Super jest to efekt, bo nadal widac sloje i drewniana strukture, tylko z efektem rozbielenia, Zaraz poszperam to Wam wkleje. A mebelki takie: lozko dla Pimpiego, 4 takie 3-szufladowe komodki (ustawie je w dwoch rzedach jedna na drugiej, ze wyjda 2 6-cio szufladowe, dwie szafy albo jedna duza i regal polkowy na ksiazeczki i zabawki (on sie chyba nazywa Albert czy cos takiego) oraz takie cos drewniane z plastikowymi pojemnikami na mniejsze zabawki i klocki.

Wczoraj na basenie Pimpi tak skakal, ze wpadl pod wode z glowa, ale nic nie plakal. Pokaszlal troszke i dalej szalal :-D

kurde nie chce sie ta bejca wkleic, no.....

Kurde, poznikalo kilka rzeczy z online katalogu, niedobrze..... Mam nadzieje, ze moze w sklepach jeszcze beda

Ostatnia edycja:
Do góry