anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No z tego Kostiumu to sie usmialam,az mi sie humor poprawil...he,he....Hejka lasencje
witam z kawą w ręku
doczytuje co się wczoraj działo powoli...
Anet moja też jeszcze nic nie robi. Smok najdroższy na świecie a na nocnik usiądzie ale tylko ubrana i zaraz wstaje. Liczę że będziemy ją uczyć od razu na nocnik. Kupiłam stopień taki pod kibelek i kupię dwie nakładki (dla nas i cioci) i jak będziemy uczyć. Ale wszystko powoli i pokolei bo i tak ją stresy czekają jak do pracy wrócę.
Martwisz mnie z tym swoim seduszkiem. Dbaj o siebie. Ten cholesterol to musisz zbić koniecznie! Pomyśl że nie tylko dla zdrowia ale i dla urody to robisz. Jak się będziesz pięknie w kostiumie prezentować w lato!
A z cholesterolem poprubuje walczyc,ale szukam na necie jakichs przepisow,bo kompletnie nie wiem co gotowac mam.....
Z tej ulotki co mi lekarz dal,to takrzedewszystkim ZERO SOLI!!! wieprzowina odpada calkowicie(wogole czerwone mieso mozna tylko 2 razy w miesiacu jesc),a tak to drob tylko i to tez tylko kurczak i indyk,bo inne to juz za tluste....cielecinka owszem (ale ile to kosztuje) i to tez tylko gotowane najlepiej,czekolada odpada(buuuuuuuuuuuu) wszelkie kremy do ciast,batoniki,wafle ,ciastka masa przekladane,,kawa tylko rozpuszczalna(ostatnio taka tylko pijam i to zadko),jajka calkiem odpadaja:-(zapomniec o majonezie,...i duzo by tak jeszcze mozna wymieniac....calkowita zmiana diety...a moj powiedzial ze on na takiej diecie nie przezyje i zeby mu gotowac normalnie....a ile kasy wiecej pojdzie na ta diete....matko
He,he...no widzisz,a ile ja sie nawacham tego zawsze,ze mi juz zbrzydlo...eh.....a melisa jak ladnie pachnie tak cytrynowo...szalwia za to mi smierdzi strasznie i glowa potem boli,bo jak caly dzien w niej siedzisz i plewisz to masz juz doschej!
będę pisać z przerwami bo Ninka ma fazę na tablicę znikopisową i wciąż każe sobie coś rysować;
wstała małpka jedna o 6:30 - druga nocka sucha! wychodzi na to, że się przesikuje jak jej zakładam body pod pajaca, bo odkąd śpi w samym pajacyku jest okdziwne dość, no ale...
Efe uśmiałam się (z tego imienia dla Pisiorka)ale co ja poradzę, że mi się kojarzy taki mały głupiutki knypek no... nieźle już kopie jak się w nocy kładę, widać już na zewnątrz! fajne to uczucie i aż mi trochę przykro, że być może to moje ostatnie dzeciątko; jak sobie potem przypomnę to wkleję Wam fotę 2 pierwszych bodziaków dla Pisiorka - takie są śmieszne, "męskie", dla mnie to zupełna nowość!!!
anet - no faktycznie nie wesoło z serduchem, to nie przelewki; a propo tymianku - wczoraj odebrałam paczkę z przyprawami, jakie zamawiałam w Centrum Zdrowego Żywienia przez neta - to się w ogóle ma nijak do tych zielsk sprzedawanych w sklepach! aż byłam w szoku, bo tak pięknie to wszystko pachniało, że przez karton czuć było! no cudeńko!
a udała się wizyta w Ikea chociaż, Efe???
Witam sie z herbatka;-)
Znow mam dzien jakis leniwy
Moja Karolcia tez teraz wczesniej wstaje-chyba czuje ze ferie sie skonczyly i pilnuje zeby do szkoly nie zaspac...he,he.......bo wstaje teraz o 6.3...jak dla mnie mogla by jeszcze te pol godzinki pospac:-)
a spanie w nocy w lozeczku chyba nie mam do tego cierpliwosci:-(....przestawilam w niedziele lozeczko przy naszym lozku(tzn,na noc przestawiam tylko),ale nie zawsze to pomaga,czasem wystarczy ze ja za raczke potrzymam i zasypia,a czasem wstaje i wyje na stojaco i nie pomaga dokladanie....wiec biore ja do nas..............:-(............wiem ze skapitulowalam,ale ja sie strasznie denerwuje wtedy i znow serducho mi pika...ehhhh....nerwus jestem i juz