reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

malgos_b a Ty wiesz gdzie ten kod trzeba wpisać (co się pojawia przy glosowaniu na Szymonka)? poprzednio nie było kodów, a teraz nie wiem gdzie to wpisać... co do smoka to jeden już olała, ale się nie poddałam i kupiłam drugi... jutro będzie kolejna próba; tez nie chcę, żeby ssała kciuka, bo raz, że właśnie może być potem np. cieńszy, a dwa, że się boję o jej zgryz; a z drugiej strony czuję się jak idiotka ucząc 16 miesięczne dziecko ssać smoka;-)

kurcze, mała tak ładnie usnęła, a o 23 trzeba ją budzić na lek...

reklama
Ehh no ja już się uwinełam z robotą miesko na jutro też naszykowałam torta dla męża też zrobiłam...mam nadzieje że doceni to!!
Tomkowi goraczka ustapiła ale wisiał na mnie potem aż mnie ręce bolą od noszenia jego ciężkiej pupy ;-)
A choinka sztuczna bardzo gęsta ale na zywo wygląda inaczej niż na fotkach

Ciekawe jak tam u Iwonki ciągle myśle o Ali mam nadzieje że jest lepiej!

Spokojnej nocki dziewczyny żeby dzieciaczki się ładnie wyspały i Wy też

Ps Bo moj mały już śpi w naszym łóżku:dry:

malgos_b a Ty wiesz gdzie ten kod trzeba wpisać (co się pojawia przy glosowaniu na Szymonka)? poprzednio nie było kodów, a teraz nie wiem gdzie to wpisać... co do smoka to jeden już olała, ale się nie poddałam i kupiłam drugi... jutro będzie kolejna próba; tez nie chcę, żeby ssała kciuka, bo raz, że właśnie może być potem np. cieńszy, a dwa, że się boję o jej zgryz; a z drugiej strony czuję się jak idiotka ucząc 16 miesięczne dziecko ssać smoka;-)

kurcze, mała tak ładnie usnęła, a o 23 trzeba ją budzić na lek...

ZARAZ POD TYM KODEM JEST OKIENKO W KTÓRE SIĘ WPISUJE TEN KOD NO A POTEM ENTER kurcze caps locka mam włączonego:no:
co do smoka jak to mówią na naukę nigdy za późno :-D

Hej
Kto mi powie czemu dzieci choruja akurat na swieta?Zaraz zbieramy sie do ambulatorium:(Obydwa maluchy moze nie tylko gorzej to nic lepiej, jedziemy bo sie boje o oskrzela.
Miłego dnia wszystkim mimo wszystko, i zdrowia dla wszystkich chorowitków.

hejo dziewczyny:-D:-D
wspolczuje chorowitkom... oby sie poprawilo;-)
Kasiu dobrych wynikow:tak:
Iwonko daj zanc jak ALA:sorry:
ja jak dam rade to dzis do drugiej kolezanki:-D
juz nie bardzo mi te ubieranie pasuje:dry::dry::dry:
ale sie zobaczy:-D
milego dnia wszystkim zycze:-D:-D:-D

hej,dzieki ze sie martwicie,nie mam jak tu podejsc bo mała praktycznie z rąk mi nie schodzi,ciągle płacze
ale nie ma juz gorączki i dzisiaj ociupinke zjada i nie zwróciła i na razie stop biegunka,ale nadal niechce pic choc ja zmuszamy

edit jednak mamy biegunke po pachy wyszła i męza tez załatwiła tym :((

oj Iwonko...oby szybciutko przeszlo:)
duzo,duzo,duzo zdrowka dla Ali:)

ja skonczylam sprzatac, drugie pranie sie wlasnie wiruje, gulasz sie dusi:)
a potem leze i nic nie robie:)
nawet do kolezanki nie chce mi sie jechac;)

Haniu a jak paczka?
sorki zem taka upierdliwa;)

i zwymiotowała nam znowu :((
teraz jestem wstrętna mam bo siedze nad dzieckiem i podaje strzykawka jej picie bo niechce pić tylko non stop nam odpływa :(( bo dzisiaj dopiero wypiła około 400ml a to stanowczo za mało

reklama
Bry...

troche mnie nie bylo a tu sie dzieje....

natt - gratulacje ogromne!!!! 3mam kciuki za parke ;-)

Piwonia - a coli Ala nie chce pic? probowalas paluszki jej dać? sorki jak juz to robilas ale czytalam na szybko bo przy Moni inaczej sie nie da :-( 3mam kciuki zebyscie w szpitalu nie wyladowaly :-*

basia - dobrze ze sie przypomnialas.... o tej paczce to zapomnialam szczerze mowiac... zatargalam do auta i malz mial wyslac....jak dzis przeczytalam ze jej jeszcze nie masz to zapytalam malza kiedy ja wyslal...zrobil oczy jak 5 zł i.... "a to ja ja mialem wyslac???" nosz.... to teraz pojechal na całodobowa...mam nadzieje ze go kolejka nie zniecheci - powiedzialam mu ze juz jedna noga na porodowce jestes.....
dam Ci znac jak dowod nadania paczki mi przyniesie ;-)

Efe ;-) gratki dla Gabi za pokonanie odkurzaczowego potfffffffffora ;-)

ooo... cos spadło w małym pokoju.... musze leciec - Monika nauczyla si elazic po...regale - w sumie nie ryczy wiec pewnie to nie ona spadła... mam juz dosc tej mojej baby - rozrabia od rana do wieczora :-( co posprzatam to rozwali....pilot od dekodera prawdopodobnie wywalila do smieci - przeszukalam caly dom, kazdaz szafke, szuflade.... nigdzie nie ma :-( musiala dorwac pilota i wywalic go do kosza jak szafka byla nie zasznurowana i nikt nie zauwazyl pilota, przysypal innymi smieciami i poszedl pilot na wysypisko :-( kochana ta moja rogata córeczka...
spadam bo wrzeszczy....pewnie zejsc nie umie - papapap

3majcie sie cieplo

Do góry