reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
hejo hej:)

kobity z małymi cyckami!!! ja mam 75A, ale jak to się mówi "małe jest piękne" a faceci lubią też te sportowe:p

Piwonia - ucałuj ode mnie Alkę. Naprawdę serduchem z Wami jestem i wspieram mocno...

Kurczę - czytam o chorobach i smutno mi się robi, że taki to klimat przedświąteczny,
ale zobaczycie, że w Wigilię cuda przychodzą i będzie przepięknie. na pewno.

My dziś znów same byłyśmy. Mała ma fazę zwracania na siebie uwagi i tulenia się.
No nie wiem, taki etap, czy co? Nic nie mogę zrobić a jak zaśnie to tyle pośpi, że ziemniaki zdążę obrać
i komuś na mejla odpisać...
No,ale P. wraca w nocy, więc może od jutra zacznę coś robić w domu...

Dziś byłam w naszej galerii miejscowej zostawić moje prace...Widać, że się spodobały. Oby to wyszło na dobre.

Buziaki moje miłe. I dla Waszych słodziaków też. Paaa

hej hej
zawrót głowy mam ostatnio, Jaśkowi znowu gluty z nosa się leją, Jula jednak na antybiotyku (miała przepisany w zeszłym tyg ale się wstrzymałam z podaniem, niestety żadnej poprawy nie było - jak kaszlała, tak kaszle, gardło całe czerwone - wolę ją wykurować przed świętami....)

U nas na razie mało świątecznie, tyle co pierniczki z dziećmi piekłam i chyba skusze się na jeszcze jedną porcję bo bajecznie prosty przepis znalazłam:-)

I jeszcze zjazd teraz mam i dziś na chwilę w Krak byłam i jutro też jadę, właśnie kończę zadanie na angielski:-p

I przyszłam tylko sprawdzić co z Alą, kurczę oby się kruszynce poprawiło!! Szpital nie jest fajny:-:)-( Ale jak mus to mus.........W każdym razie bardzo dużo o Was myślę i mam nadzieję że w domku się wykurujecie!!!

Kasiu dla Was też zdrówka, i dla Ninki!!

A jeszcze się pochwalę, że Jasiek dwie ostatnie noce przespał w swoim łóżeczku. od 21 do 9:-):-)

I co do cycków mi też zmalały po karmieniu - ale to akurat dobrze bo mam idealne C:-) Trochę obwisłe i z rozstępami ale w staniku push-up całkiem ładnie się prezentują:-D:-D

Juz pewnie tutaj nie zdąże nic popisać,
więc tylko szybko zycze zdrówka dla Ali biedulki, chłopaków Kasiowych, Jasia madziowego i dla wszystki dzieciaczków którym cos dolega.
Wiecie co, moja spi w swoim łóżeczku sama, nie budziła sie w nocy, i szok że wogóle tak długo.
Zmykam, i obiecuję was później poczytać i się troche ustosunkować, bo ostatnio wcale a wcale się z wami nie integruję!
Miłej niedzieli.

hejo:-D
Oli spala calka noc...to juz trzecia nocka...ale ja nie spalam bo mnie gardlo bolalo:dry::-D:-D
ANDARIEL mam brac do 38 tygodnia a potem przestac...i czekac na porod:-D:-D:-D

Iwonko jak dzisiaj ALA?
mam nadzieje ze ciut lepiej:tak::-D

nic zycze milej niedzieli i zdrowka wszystkim chorowitkom:-D:-D:-D

Dziewczyny, nie dam rady doczytać wszystkiego. Wpadłam ino was pozdrowic, życzyc zdrówka dzieciakom i zameldowac ze dojechalismy szczęśliwie. 10 godzin, droga masakra, ale dojechalismy. Lece obrabiac Allegro, bo nas na taczkach wywiozą..:)
Spokojnej niedzieli:)

Hej'
wpadłam na chwilę po śniadaniu odpocząć i liczyłam że znajdę post Iwonki, że z Alą lepiej........ech się zasmuciłam nooo
Choinkę ubraliśmy, lodówka się odmraża więc święta czuć w powietrzu.
Magda podaj ten przepis bo ja jestem cienka w te klocki a chciałam na święta coś mamie pomóc.

Natt jak córka przespała noc w łóżeczku? Ja się ostatnio zastanawiałam nad zakupem, bo nasze turystyczne ma ograniczenie wagowe.

Malinka ja ci oddam darling! Ja z moim H już mam dość. Staniki się zużywają jak diabli przy takim biuście.

Ostatnia edycja:
Hej
u nas chorowanie c.d. ale chyba odpukac jest lepiej. mat tylko elofen a Miłosz niestety antybiotyk obydwa maja załatwione gardełka. Na szczescie tylko gardła ale gdybym dłuzej czekala to pewnie mały by oskrzela załapał. A cwaniakuja przy lekach nie mam jak im podac Obydwa pluja na odległosc. Miłoszowi musze nosek zatykac zeby połknął. Mat daje sie cukierkami przekupić
aga fajnie ze juz w domku jestescie. Pisz jak Franek zacznie nowe postepy robić!
Piwonia jak Ala??
Basiu trzymaj trzymaj, a wiesz ze jak sie odstawia Feneterol to poród czesto postepuje szybko?lepiej ty go dopiero po swietach odstaw:)
magda zdrówka dla twoich bo u was to sie zaległo cos tragicznie
Ide obiadzik klecić.
Miłego!

witam,korzystam póki mała zasnęła zdać wam relacje bo napewno jak ja sie martwiłyście i nie mylilam sie czytajać wasze posty
wiec tak na obecną chwilke,zero biegunki,zero wymiotów,nic nie jemy nadal z piciem tez na bakier,ale chyba jakas poprawa jest bo dziecko nawet po domu rano chodziło,a potem znowu na mamusi wisiało,wiec licze ze juz bedzie troszke lepiej,choc wygląda jak sierota
na zastrzykach strasznie płacze i na sam widok pani juz wyje straszliwie
ja ciesze sie,ze nadal karmie bo gdyby nie mleczko chyba by juz nic nie wypiła chco mam karmienie bardzo utrudnione,bo mam mleko w jednej piersi tylko,a co do biustu ja zawsze na pograniczu A i B byłam wiec tez chetnie bym od was co nieco przygarnęła

zdrówka dla reszty chorych dzieciaczków i uważajcie bo teraz straszny wirus panuje,zaczyna sie gardelkiem,katarkiem i ciągnie sie w nieskończoność,wiec jak nie musicie nie wychodzicie z domku z dziećmi bo bedziecie sie leczyc bez końca jak my

napisze wieczorkiem jak bedzie dalej u nas,miłej niedzieli

reklama
oj Magda znowu gluty? może to tylko takie wodne, niegroźne!?
Basiu to ja tak miałam przy Cordafenie - odstawiłam w 38 t.c. i 5 dni później Ninka na świecie była:)

Ninkę mi zatkało albo tym antybiotykiem, albo chrupkami kukurydzianymi - od wczoraj kupki nie zrobiła, a przynajmniej 1 dziennie zalicza od zawsze; ale brzuszek ją nie boli, mam nadzieję, że się dziś coś ruszy w jelitkach; i słuchajcie, wczoraj rano w akcie desperacji zakleiłam jej kciuka plastrem pilnując, by nie brała do buzi i chyba to działa! nawet jak sobie dziś ściągnęła, to znacznie dłuzej wytrzymała bez tego kciuka, więc zaczynam wierzyc, że może się uda ją tego oduczyć przed 18-ką;) tylko przez to popłakuje w nocy, bo ma odruch kciuka do buzi, a tak jakiś niedobry plaster; obudziła nam sie przed 6 i już zasnć nie mogła, M. musiał wstawać i się nią zająć (bo dziś moja kolej na spanie);

natt strasznie jestem ciekawa jak minęła Wam nocka z Natką w łóżku nowym? widziałam to co macie, my patrzyliśmy na to białe (3 w rzędzie na zdj. na ich stronie); dziś chcemy obejrzeć i pomacać, ale jeszcze nie kupujemy; trzeba pomierzyć pokoik, pomysleć jakie mebelki wstawić i wtedy zacząć pomału kupować;

Piwonia jak Twoja Alcia? edit. o widzę, że chyba wreszcie ku lepszemu idzie! oby!

edit.1. wklejam naszą choineczkę - wraz z zapatrzoną w nią Córcią:)
http://lh3.ggpht.com/_P3ZWSaKPsFo/TQ3b-RxIiGI/AAAAAAAAAUw/eAuiViRVFHs/s640/Ninka 013.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry