reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

u nas też by odniosło odwrotny skutek - ale ja bym tego nawet nie użyła, bo mi się nie podoba:) nie ma to jak nasza znana gumowa gruszka (ja mam jakąś aroamtyzowaną wanilią) :) na katarek to mamy taki patent: gruszka, na patyczek ten większy aplikuję Tetrisal E (do nawilżania śluzówki) i na koniec maść majerankowa; obowiązkowo przed snem takie coś robię, wtedy choć przez kilka godzin mała śpi spokojnie;
Ninka wczoraj mało zjadła i wypiła i już dziś kupy nie było:/ nie było z czego ukręcić;)

Basia jeszcze za wczesnie na Twoje bobo, powtarzaj jak mantrę, że sylwestra to musi przesiedzieć w brzuszku!

mi się dziś śniło, że rodziłam - i że znów jakoś tak ekspresowo i nawet nie za bardzo pamiętałam czy mnie coś bolało czy nie... a potem dziecka szukałam na regałach w bibliotece... co za schizowate sny...

edit. podoba mi się ta mata, co rubi wkleiłaś, ale kurierem jest GLS, więc podziękowałam... nie chcę miec zpaprochami więcej do czynienia; no szkoda;

Ostatnia edycja:
reklama
andariel - mozemy zrobic taki myk - zamawiam dla Ciebie i dla siebie, kurier przychodzi do mnie a ja wysyłam Ci mate poczta ;-) do swiat jest 10 dni - szybko sie decyduj ;-)

a ten katarek ma moja kolezanka i sobie go chali ale ja jakos nie moge sie przemoc...no moj odkurzacz ciagnie mocno i mimo ze pisza ze siła ssaca jest redukowana to.... :no:

mnie też sie ta mata bardzo podoba,ale ja juz bym sie bała zamawiać,że jednak nie dojdzie do świąt
ja prezentów jeszcze nie mam żadnych,ani pomysłów :((
a ja walcze pierwszy raz z silną biegunką u małej,niewiem od czego ją ma,moze od zabków bo widze,że czwórki ma bardzo spuchnięte albo to po Bactrimie który juz bierze 7 dni,juz sama niewiem :((

ale z tą wielka marudna i tak udało mi sie dzisiaj pół kuchni tylko wysprzątac,jutro dokończę
dobrze,że mam średnią w domku to mi deczko pomogła

ale tez po tak długim czasie??
ale ja jednak myśle,ze to nie od tego,bo gorączka idzie juz ma stan podgorączkowy i strasznie płacze i tylko na rękach,aż sie zwija,coś ja chyba boli,teraz mąż ją nosi bo ja juz opadam z sił.....

Cześć dziewczynki.... u nas OK. Niestety czas nie pozwala mi tu pisać często. Praca i Oliwia to cały mój czas.
Teraz jeszcze zakupki trzeba pod chonkę i to n nece robię, bo do skepu tez nie mam czasu, a jak siedze już na necie to zaglądam i czytam co was. Przykro mi, że dzieciaczki chorują. Dla chorych dużo zdrówka i da zdrowych też, bo teraz to raz dwa można coś złapać.

Ide jeszcze poczytać i pozamawiać Oliwii to i owo :-).

Piwona, Andare jaka mata?

Ostatnia edycja:
wieczór dobry ;-)

a ja dostałam dzis mate wodną i wózek dla laki - zamawiane w piatek wiec nie jest zle ;-)
zaraz zamawiam mate edukacyjna - o ile gosc wystawil na aukcje to co jeszcze mnie interesowało ;-)

Piwonia - moze to jelitówka (tfu tfu) - u nas w jednym ze złobkow prawdziwy pogrom - dzieciaki i jedna i druga strona sie oczyszczały :-( pomagala tylko cola i paluszki.... po smekcie i innych tego typu lekach nie bylo lepiej bo zaraz po wypiciu wylatywało górą :-(

OK - lece looknac czy Jasiek spi i ide rozpakowac paczki ;-)

dobrounoc

reklama
Hello
Iwonka jak czwórki idą to ja już ci współczuję. A najbardziej chyba tych trójek.

Dziś też wspomagaliśmy się viburcolem i mała wstała o 6. Ja muszę chodzić spać zaraz po niej to może się w końcu wyśpie a nie oglądam tv do 23.
Na dworzu -13. Mam nadzieję, że się rozpogodzi do wieczora bo wujek dziś mięsko wędzi i byśmy pojechali wieczorem po nie :-p Jak mi się wędliny przejadły to masakra.

Deli jak Miło się ciebie czyta! Pisz jak tam Oliwia! Jak ci w pracy i w ogóle!

Do góry