reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny
Rubi- zdrowia dla dzieci, antybiotyki mają przepisane?
Adas coraz gorzej z tym katarem, wieczorem miał gorączke, katar zielony, noc praktycznie nieprzespana bo z płaczem sie budził chyba co poł godziny, nie moze normalnie oddychac
nasz lekarz dzis rano przyjmowł ale ze byłam na rozmowie o prace to nie poszliśmy
daje mu syropki co dostał ostatnim razem jak miał katar z kaszlem flegamine , prawoslazowy, elofen i nie wiem czy dobrze robie
a zasypało tak ze chyba jutro go na plecach zaniose do przychodni

sama padnięta jestem po tej nocy nieprzespanej ale zupke musze gotowac

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
napisałam posta i go skasowałam wrrrr
cześć :-)
mewa, rubi, andariel zdrówka dla dzieciaczków :tak: Majka już zdrowieje, ale jeszcze kaszle czasami :tak: jutro idziemy na szczepienie, to zobaczymy co lekarka powie
do mnie za to przyczepił się jeszcze wczoraj katar i kaszel :wściekła/y: i na co mi to??? :crazy:
pojechaliśmy wczoraj do galerii handlowej po prezenty na święta i jakieś ciuchy, ale i tak nie kupiliśmy wszystkiego i musimy jechać jeszcze raz :tak:
mewa, mam nadzieję, że uda ci się dostać tą wymarzoną pracę ;-)
efe, czy widziałas już może tego laptopa co ma dostać Gabi od twoich rodziców? warto kupować? bo ja ciągle się waham między tym LAPTOP EDUKACYJNY PIESEK E-EDU DLA NAJMŁODSZYCH (1358258145) - Aukcje internetowe Allegro a tym laptop edukac. DLA NAJMŁODSZYCH od 1 roku #GRATIS (1355823055) - Aukcje internetowe Allegro... a dzisiaj muszę już któregoś zamówić :confused: wiem, wiem już dosyć mnie macie z tymi laptopami :-D
lecę dalej, pa :happy:

witajcie dziewczyny:-D
moj biedny tata jak wczoraj wyjechal o 9 tak dotarl o 13;30:no:
co przewaznie kolo 111 juz by u mnie byl:no:
ale wslasnie szlifuje sciany a potem bedzie malowac:-D:-D:-D
powoli ale jakos to idzie:-D:-D:-D
ja od niedzieli mam skurcze jak nie wiem:baffled::baffled::baffled:
ale wody nie odeszly i czop nie wypadl...wiec czekam:szok::-D:-D:-D
ale siedze i nic nie robie poza biadem i myciem garow:dry:
a ja tek nie umie... wszytsko mnie boli od tego nierobstwa:dry::dry::dry:
Oli i Syla zdrowe:-D:-D:-D

ddla wszystkch chorych dzieciaczkow i mamus dddduuuuuuuuuuzzoooooooooo zdrowka przesylam:tak::tak::tak:

Efe wspolczuje....przejdzie to Gabi... moja miala taki tydzien...od dwoch dni dopiero mozna powiedziec ze spimy:-D:-D:-D

milego dzionka:-D:-D:-D

andariel - a jak podajesz ten stodal??? bo ja najpierw zamowilam na doz i myslalam ze jak to homeopatyczne to mogę dawać Moni ale nie bylo dawakowania dla takich maluchów - napisalam na doz do lekarza i dostalam odp zeby tak małemu dziecku nie podawac tego syropku... no i stoi w szafce od wiosny...
tak, wg ulotki to dla starszych jest (jak większość różnych specyfików), ale ja pytałam "koleżanki od 5p" i lekarza - można dawać 3xdziennie po 4 ml (niepełna łyżeczka);-)i tak podaję; zdrówka dla Twoich bąbli, rubi!

ciekawe co Ci powiedzą izabela w kwestii tego szczepienia jutro;

Mewa zdrówka dla Adasia! a gruchę do gili używasz? mi ona życie ratuje jak Ninek zagilowany... a na rozmowie jak było?

Ostatnia edycja:
no właśnie dziewczyny, można szczepić takie lekko podziębione, czasami kaszlące dziecko? jak to u was było?
rubi, dzięki za pomysł z matą :tak: zdecydowaliśmy z mężem, że kupimy matę wodną lub tą edukacyjną zamiast laptopa :tak:;-)
Majka mi dziś spała 2,5h :szok: jak nigdy :-) ale za to spacerku nie było, trudno nadrobimy jutro :-)
pa

Jestem. Ale mała już wstała więc długo nie popiszę.
Wyszłam z domu na godzinkę po prezent dla mamy. Buty mam już do wywalenia:( Nogi mokre po kostki. Muszę swoje glany stare znaleźć. Pogoda straszna. Psa z kulawą noga bym nie wygoniła.
Iza najlepiej jakbys poszła do sklepu i pomacała bo trudno tak radzić na odległość. Ja nasz wywiozłam dziadkom, żeby mieli co małej położyć pod choinkę. Grunt, żeby plastik był mocny. Bo nie raz wyląduje na podłodze i pewnie też będzie deptany. Ja dopiero teraz widzę co można z pewnymi zabawkami robić. Moja Gabi wszystkim zabawkom sprawdza podwozia.

Andariel- no własnie mam aplikator na który Adas reaguje płaczem równa sie więcej kataru, moze rzeczywiście gruszke kupie
a co do rozmowy o prace to nigdy nie słysząłm o systemach operacyjnych o ktore mnie kobieta pytała wiec pewnei nic z tego

Izabela- nam własnie doszedł dla Adasia laptop( drugi twoj link) i wygląda solidnie

reklama
No Iza już widzę moją Gabi jak tak spokojnie sobie da odciągać katar przy włączonym odkurzaczu! To może się sprawdza u niemowlaków które lubią słuchać szumów. Przy mojej nie zdało by egzaminu:(

Do góry