reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Kasia - podpisane
Iza też mam taką matę jak Rubi zamówiła :tak: co prawda ja się nią bardziej bawię niż Marcel ;-) ale i on coś tam sobie na niej czasem pomazia :-D lubi robić kleksy tym flamastrem ;-)
Zdrowia dla Monelli!
Malinka, Ty ograniczasz słodkie? :szok: oczadziała kobieta! ja wcinam bo na mikołaja podostawaliśmy słodycze i mam już takie boczki że ledwo się mieszczę w jakiekolwiek spodnie, więc muszę coś zacząć ze sobą robić, ale żebyś Ty ograniczała??? waryjatka!
idę położyć Marcepana bo już ziewa baj baj

Podpisane

a ta mate to chyba sporo z nas bedzie miało, ja tez ją wziełam i tez czekam jeszcze na dostarczenie...

I czarnuszki tez jeszcze mi nie dowieźli buuu

Alka dzis pierwszy raz w zyciu chyba ze smakiem i bez zabawiania, proszenia obiad zjadła- placki ziemniaczane mam nadz. ze jej nic nie bedzie...

Ostatnia edycja:
podpisane;
mi z zasranego GLS nawet nie raczyli odpisać...a napisalam na ogólnego maila i na adres filii w-wskiej... piękna obsługa klienta, nie powiem... i pozostanie mi tam zadzwonić, choć się bronię rękami i nogami, bo nie chcę się denerwować, a niestety tego nie uniknę jak już się z kimś połączę...

Ninka z fodziny na godzinę ma coraz większy katar, leci z nosa, oczy czerwone i we łzach, ręce opadają; chce juz lato:(

Dzieki dziewczyny jedno za co codziennie dziekuje temu u góry to zdrowie moich dzieci i tak żal tych które go nie maja
Do mnie czarnuszka i owszem doszła ale nie mam odwagi jej spróbować:p Wygląda jak mysie bobki hihih
Ja za to sie szarpie z dostawca kalendarza. nasza korespondcja emailowa juz mi sie znudziła i zdecydowałam sie dzis zadzwonic bo czekam na niego juz prawie 2 tyg. Juz nawet mam obiecany rabat na nastepny kalendarz ale jego jak nie widac tak nie ma
Andariel ponoc kurierzy cuda wyprawiaja przez te sniegi i chyba jednak w tej chwili poczta jest pewniejsza niz kurier
Malbertka Miłosz uwielbia placuszki ziemniaczane zreszta ja tez i chyba jutro sie pokusze:)jeszcze nigdy mu nie zaszkodzily gorzej ze mna ale ja to dlatego ze za duzo z łakomstwa
No Malinka komu jak komu ale tobie słodycze raczej nie zaszkodza zjedz i za mnie prosze:p

tylko że Kasiu jakoś kurier z UPS czy Siódemki do mnie dotarł w 2 dni! a ten GLS coś niemrawy chyba jakiś... oby do gwiazdki dojechał, bo tam prezent dla dziecka w rodzinie... i jednak nerw mnie bierze, że zapłaciłam +15pln za taki czas dostawy... a zaraz faktycznie będzie kolejny atak zimy i od nowa niezla wymowka, ech...
Kasia święte słowa co do chorób dzieciaczków... osttanio w Uwadze pokazywali dziewczynkę-Sandrę, co jest karmiona pozajelitowo, od razu w to wpletli resocjalizacje jej ojca, który właśnie teraz zajmuje się opieką nad tym dzieckiem... w każdym razie dla mnie zawsze niesamowicie powalająca jest ta ciekawość i radość w oczach tych schorowanych dzieci, często cierpiącyh z bólu i różnych niedogodności... to jest jakaś siła z kosmosu...

Dziwne Andariel do mnie włanie z glsu dojechali z sankami i to w sobote twierdzac ze nadrabiaja po sniegach, a mieszkam w dziurze, dziwna sprawa z ta twoja paczka

Malbertka to dzis sprobuje a jakby mnie tu jutro nie było znaczy umieram po mysich bobkach:)

reklama
petycja podpisane z kilku maili nawet
co do kuriera możesz do nich dzwonić i powinni to rozpatrzyc w trybie pilnym
moja dzisiaj jadła placki ziemniaczane tez bradzo lubi
zdrówka dla waszych maluszków u nas tez jakos niechce odpuścić mimo leków

Do góry