reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

my tez dzisiaj dostałysmy łyżeczki z Bobovity,mała lata po domu i sie nimi bawi i pokazuje co tam jest na nich
ja choinke to dopiero przed samymi świetami ubiore bo boje sie,ze przy Ali nawet jednego dnia nie bedzie jej
zrobiłyscie mi smaka grzancem,a ze u mnie zawsze pełno przypraw i winko tez sie znajdzie,sama jestem to trzeba smutki zalać

reklama
Dziewczyny mam pyt. W sumie już się o to pytałam ale nie odpowiedziałyscie więc pytam jeszcze raz :-)
A więc - czy Wasze Bejbiki też sciągają rękawiczki..? A jak tak to jaki macie na to sposob tzn żeby nie sciągały..? Bo moja notorycznie sciąga i potem płacze bo ma lodowate łapki... :-( już nie wiem co robic.. Poradzcie cos plizzzzz...
A tak w ogole to heloł :-)
Zosik spiocha a ja do wanieny zaraz skiknę. I pogadam z mężolem jak wyjdę :-) jutro na weekend przyjeżdża tzn pewnie już po połnocy będzie to w sobotę będzie. Tęsknimy obie za nim jak cholera.. Zosia chodzi po mieszkaniu ze zdjęciem Ł i tuli je :-( a mi serducho pęka......

reksio ja ci nie pomoge bo moja nie ściąga
ma takie zwykłe z jednym paluszkiem i czasem próbuje zębami zsunąc,ale jej sie nie udaje,a jak ma takie od kombinezonu to nie daje rady,bo są na rzepki zapinane i mocno trzymaja łapki

no hej, piszę i przeglądam na szybciora, bo zaraz spać.
rano do wawy na naukę echhh...
Reksio - my mamy rękawiczki na sznurkach i młoda nie ściąga.
no i generalnie u nas ok.
młoda już glutów nie ma. zębaki się przebiły prawieże no i była na dworzu zachachana aż zabawkę popsuła
z nadmiernej radości. prezenty dla nie zamówiłam, kalendarze dla rodziny także, kartki wysłane a teraz po niedzieli
sprzątanie porządne a potem zakupy, pakowanie prezentów i potrawy...i święta kochane...tak szybko czas leci.
już 2-gie święta naszych smyków...

heja! witam z kawą! Efe a Ty gdzie?
Reksio, przyszyj sznurki do rękawiczek, mój MArcellos też ściąga jak ma te 5-cio palczaste a te z jednym palcem mamy na sznurku więc nie da rady, do tych 5-cio właśnie mam zamiar sznurki wszyć
A się uśmiałam z siebie, bo przeczytałam że napisałaś "do wanny zaraz siknę" a nie skiknę! :sorry2::-D
U mnie też już powoli zamieszki przedświąteczne, ech
lecę poczytać Was

Reksio moja te 5-cio palcowe ściąga ale kupiłam jej na sznureczku z jednym palcem i jest ok. No i sznurek mają. Proponuję doszyć sznurek i za szyją zrobić pętelkę tak żeby nie był za długi. I nawet jak będzie ciągnąć to nie da rady;)
Mój wczoraj wziął małą na nóżkach na śnieg i wsadził ją w zaspy po kolana (jej kolana) ale zdziwioną minę miała hihi:-D no ale ja przez okno tylko widziałam:-( bo w garach z obiadem utknęłam ech...ale dziś musowo musimy wyjść! Choć mała od wczoraj coś zaczyna kichać i nos trzeć. Więc katar i do nas doszedł :wściekła/y:

A mi z grzańca wczoraj nic nie wyszło. Może dziś? Choć nie. Na siatkę pierwszy raz jadę. Na 20! No zobaczymy jak mi pójdzie hihi

Łyżeczek nie dostałam:( Ale mata wczoraj doszła i mam już prezent dla Gabi pod choinkę. Sanek nigdzie nie ma. Musielibyśmy zamówić przez internet a takie rzeczy powyżej 100zł to wolę jednak w sklepie.

aNDARIEL MOŻE KURIER ZOSTAWIŁ W SIEDZIBIE I JUŻ NIE PRZYWIEZIE?

witam i ja w śniegowy poranek,znowu nas zasypało po kolana,ale dobrze bo było juz brzydko bez tego śniegu
ale my niestety nadal kisimy sie w domku,bo chce mała juz do końca podkurowac,bo w poniedziałęk czeka nas wyprawa do kardiologa

hej
Reksio Milosz tez nie sciaga, ale sznureczki moze pomoga
Cos chyba maly wstał z katarem
Wczoraj zawiesiłam w oknie gwiazde ze światełkami co za radocha juz widze jak zareaguja na choinke, moze jednak nie beda sciagac w końcu Miłosz jest grzecznym dzieckiem a Mati troche wygrzeczniał.
Sniegu nawaliło po pachy, ale sanki z pchaczem to super wynalazek, leciutko sie pchaja i dwójke dzieci spokojnie mieszczą.
Troche strach jak mąz dojedzie, pracodawca nie chce ich puscic szybciej niz 23 czyli dojedzie na samiutka wigilie:(oby dojechał w taka pogode
I wiecie co te darmowe dostawy to jednak niektóre sklepy sa nie teges. ten usmiechmalucha jak za mate zapłaciłam i online to odrazu przysłali a jak do maskotki poprosiłam o pobranie to do dzis nie ma i chyba zrezygnuje z zamówienia bo w takim tempie to mi do swiat nie przyśla
W ogóle strasznie mnie neci ta choinka ale jeszcze z tydzien zaczekam, jakos sie nie moge doczekac w tym roku swiat
Pozdrawiam wszystkich

reklama
Efe co znaczy, że już nie dojedzie:wściekła/y:Ty mnie nie nerwuj!;-)napisalam wczoraj maila do nich z żądaniem wyjaśnień, nie odpuszczę złodziejom jednym... i jak tu się nie wściekać no???
mala w ncy dostala kataru, kichala i gluty wycierałam - skąd to katarzycho to nie wiem, bo ostatniow chacie siedziałyśmy, żeby dokurować do końca poprzednie przeziębienie; nie podoba mi się ta nawracająca infekcja, no chyba, że to ząbki? i znow szczepienie mam z głowy, chcąc nie chcąc się przeciągnie do po świętach...
Piwonka kuruj Alutkę, kuruj!

Do góry