reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Iwonko kochana ja nie kupiłam bo jak zaczęłam liczyć resztę tzn, papier, wstążki kleje, ozdóbku itp. to mi ponad 50zł wyszło. A nawet zdjęć nie mam wywołanych jeszcze. wydedukowałam że wywołam hurtowo za grosze (na allegro jest multum ofert i niektóre bliziutko, więc odbiorę osobiście) a wpakuje w takie ładne pudełko na zdjęcia.
No i po drodze są jeszcze imieniny mamy a chciała coś osobistego i tu mam dopiero zagwózdkę!

Za to mogę się pochwalić kapciami z Befado bo susuper są. Mają nawet oddychające podeszwy i małej się nóżki tak nie pocą.

Mewa trzymam i w piątek o 13 też trzymać będę:)

Ja ze spotkania wróciłam i poplotkowałam, grzańca się napiłam i dobrze mi się zrobiło. Zaczynam powoli się oswajać z powrotem. Ciśnienie mi jeszcze skacze jak sobie pomyślę o pewnych sytuacjach, które mnie czekają ale taki life. Jak nie w tej pracy to w innej, prawda. I wysyłam podania na wszystkie możliwe stanowiska.

Sempe ja to już mam dwie nianie do wyboru hihi. Bo koleżanka się zaopiekowała chłopaczkiem a będzie miał rodzeństwo więc mama jego na L4 poszła. By się moja Gabi z moją chrześnica bawiła.

Efe to fajna opcja z tymi nianiami! ja bym się okropnie cieszyła!

dziewczęta a ja tak z innej beczki - czy któraś czyta albo czytała może książki Terry'ego Pratchetta? bo ja zamierzam zacząć, ale nie mogę się połapać od czego zacząć - Świat Dysku może?? będę wdzięczna za podpowiedź:)

idę zaraz spać, choć wcale mi się nie chce... poczytalabym, ale chwilowo nie mam nic nowego... kolejny raz wziąć na warsztat Dickensa..?
dobranoc!

andariel ja nie czytałam tego ale słyszałam ze warto:-)

obecnie czytam po raz trzeci i ostatni......." Rozwiązanie małżeństawa i stwierdzenie nieważności małżeństwa w sądach koscielnych" czytam to od 5 lat i za kazdym razem mam naście dni tygodni z głowy.. boje się ale bardzo chce...

dobranoc

Mewa powodzonka!

Co do złobka to juz bedzie druga pannica po Moni która zaskakuje heheh Przezyła 2 h i wsio ok. Tylko pod koniec rozbiła sie marudna bo śpiąca to po nią poszłam. Z tym spaniem cholerka najgorzej.

Spadam, dobrej nocki. Sorrka ze nic wiecej nie napisze albo raczej nie odpisze na Wasze posty, ale mam głowe taaaaką w związku z dogadywaniem się z szefem w mojej pracy.

Efe fajnei ze na grzancu byłas, chyba się nie uchlałas co?

Ja ma zamiar po raz setny się za 'mistrza i małgorzatę' wziąć ale nigdy nie mam czasu...Na razie zatrzymałam się na smurfech i bobie budowniczym ;-) :-D
w dniu porodu Angelinki czytałam dosc sporo bo jakies 3h ale jak doszłam to turlającej się odcietej głowy to poszłam faworki smażyc i juz do dnia dzisiejszego nie wróciłam do tej książki!!!:-D

ja mam ostanio tak od 2tyg ze klade się po 1.00 i zasnąc nie mogę.... sen mnie opuścil pewnie przez stresy i duze ilosci cukru!!!!!!!!!!!

hejka

zdrówka dla wszystkich potrzebujących, myslałam że mróz wygna wszystkie choróbska, ale jak widac niekoniecznie...

Izabela ja z kaszlącą małą wychodze na krótki spacer jeśli nie ma temperatury i pogoda jest spoko

Mewa trzymam jutro kciuki za prace, dziś tez pamiętałam :tak:
Neverend powodzenia z mieszkankiem a Miranda Gratulacje!!!

u mnie ze żłobkami różnie, w darmowym charytatywnym dzieciaki chodzą w butach a jak nie pada to i bez kurtek do óźnej jesieni ale w prywatnym=płatnym w skarpetkach

Malbertka fajnie że Alci sie podobało :-) pewnie jestes troszke spokojniejsza

Efe widzisz jak sie wszystko zaczyna ukladac? zanim przyjdzie dzień powrotu do pracy Gabi będzie miała świetną opieke zapewnioną

Basia odpoczywaj ile sie da, niech sie maluszek na rok 2010 nie szykuje :-D

buziole!!!!

hejo dziewczyny:-D
Oli dala pospac ale odstawila opere po 7:dry::dry::dry:
ale wiecie co zauwazylam... ze placze tylko tak jak zje troche mandarynki...bez skorki bo to wypluwa:-D:sorry::sorry:
moj dzis wolne...ale co z tego jak ja na nogach a on gnije w wyrku:dry::eek::eek:
u nas prawie caly snieg stopnial...ale wieje jak nie wiem co:eek::eek:
dzis na male zakupki sobie pojedzemy:-D:-D
trzeba wkoncu z domu wyjsc... juz tu wysiedziec nie umie:dry::dry::dry:
zycze milego dzionka... i duzo zdrowka dla chorowitkow:-D:-D:-D

reklama
Mewa powodzonka!

Co do złobka to juz bedzie druga pannica po Moni która zaskakuje heheh Przezyła 2 h i wsio ok. Tylko pod koniec rozbiła sie marudna bo śpiąca to po nią poszłam. Z tym spaniem cholerka najgorzej.

Spadam, dobrej nocki. Sorrka ze nic wiecej nie napisze albo raczej nie odpisze na Wasze posty, ale mam głowe taaaaką w związku z dogadywaniem się z szefem w mojej pracy.

Efe fajnei ze na grzancu byłas, chyba się nie uchlałas co?
Malbertka grzańca to kubeczek malutki wypiłam i ciacho zjadłam ale żeby mnie coś wzięło to nie powiem choć na początku bosko cieplutko. Ale mam przyprawy do grzańca tylko mój musi winko kupić i zrobię w domku jak ktoś w te śniegi przyjdzie nas odwiedzić.
A z tą pracą to na czym stanęło? Biuro czy dom?
w dniu porodu Angelinki czytałam dosc sporo bo jakies 3h ale jak doszłam to turlającej się odcietej głowy to poszłam faworki smażyc i juz do dnia dzisiejszego nie wróciłam do tej książki!!!:-D

ja mam ostanio tak od 2tyg ze klade się po 1.00 i zasnąc nie mogę.... sen mnie opuścil pewnie przez stresy i duze ilosci cukru!!!!!!!!!!!
Sempe ja też wyklinam paczki dla Gabi. Bo biedna za wiele z nich zjeść nie może a my oczywiście jej pomagamy:-(
Megaczka to dobrze że masz coś takiego jak darmowy żłobek. Normalnie chyba zazdraszczam ci tej zagramanicy. Morza chyba najbardziej!

A ja witam w ogóle!
Chyba na prezent sobie zażyczę od niemęża nawilżacz powietrza bo mała się budzi prawie codziennie spragniona nad ranem. Fakt że wypije butle i śpi dalej ale ja nie przyzwyczajona do takich wrażeń.

Do góry