reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam i ja
mała mi śpi
ale katar ma tak straszny i zero poprawy jak na razie,a juz ponad półtora tygodnia sie męczy bidulka,wiecznie pod nosem zasyfione ma :(
u nas znowu śnieg pruszy....mąż pojechał w góry,a tam zima na całego i zimnica straszna

reklama
Czesc dzieweczki.
Moja tez spi, wróciłysmy z zajęć. Coraz fajniej sie bawi, własciwie nie potrzebuje juz mamy. I ma swojego ulubionego pana hmmmm jak to nazwać, opiekuna grupy, z którym buduje wieże i inne stwory.
Iwonko, ucałuj Alusię i niech te gile juz sobie dadzą spokuj, biedulka mała.
Przyznać się, kto oprócz Azorka ma juz choinkę:confused:? Bo mi właśnie strasznie sie juz chce choinki, co znaczy że po 3 latach pracy U św. Mikołaja znowu zaczynam czuć że idą święta! Chyba ubiorę w ten Weekend, bo musimy trochę wygarnąc ze schowka, to nie będziemy jej wkładać z powrotem, nie?;-)
Basia, a czy twój mąz nie moze pomyć dzieci a ty wygodnie połozyć się w łózku? W końcu to nie są niemowlaczki i napewno sobie świetnie poradzi.
Efe! Mój chłop wredny wczoraj kupił 2 winka na grzańca i jedno sam wczoraj wypił:wściekła/y: No ale dzisiaj mu na pewno pomogę,.
A teraz lecę na T i do sprzątania.

cześć kobietki :-)
Majka mi się troszkę rozchorowała, wczoraj zaczęła kaszleć jeszcze bardziej i poszłyśmy dzisiaj do lekarza :tak: na szczęście nic poważnego, dostałyśmy syropki i trzeba się kurować ;-) w razie pogorszenia mamy przepisany antybiotyk
dziecko chore, ale szaleje mi w domu jak zdrowe :dry: jak bym huragan miała w domu :-D
obiadek zjedzony, pranie się pierze, czekamy na tatę, który i tak później wybędzie na siłownię, a ja muszę lecieć wieczorem do gina do kontroli ;-)
zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia wszystkim chorym :-)
miłego popołudnia :happy2:

Ostatnia edycja:
Witam i ja,
przepraszam, że mało się ostatnio odzywam ale prawie nas nie ma w domu a jak jesteśmy to nie moge długo siedziec przy kompie bo albo z Zochą klocki trzeba układać albo Ł. ma żale, że cały czas przed kompem
ale teraz wreszcie mam chwile:-)
młoda śpi już 3h :szok: więc pewnie zaraz wstanie:-)
a jak wstanie to na mnie kotlety czekają do ubicia:eek:

lece poczytać

wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!

heloł
ja też tu z rzadka ostatnio :-(
Zdrowka dla dzieciaków!
Miranda, Efe - aleście mi narobił ochoty na grzańca! może jutro coś wyknuję! :_)
ah Miranda, gratulacje mieszkaniowe!! fajnie :-)

Mewa jutro kciuki trzymam!! powodzenia <kop_w_tyłek> :-)
Basia TY się oszczędzaj trochę kobito, zagoń tego swego chłopa do roboty w domu, a TY odpocznij z brzuszkiem! obowiązkowo!
Iza u mnie też dziś huragan był w domu ;-)
MArceltak w palnik dawał że nie poznawałam własnego dziecka :-O

jeżuuu andariel! a ja pranie nie wyciągnięte od południa ww pralce się kisi!!!!

Ostatnia edycja:

A z tą pracą to na czym stanęło? Biuro czy dom?

Dam znac na T. jak znajde dłuzsza chwilkę.

Co do grzańca to moge sobie pomarzyc heheh ale mam piwko bezalkoholowe w lodówce i chce zrobic jakies pycha z przyprawami i miodkiem ale codziennie wieczorkiem cos i nie mam kiedy...ale dzis to juz musowo!

A dzis nam przyszły kolorowe łyzeczki z Bobovity, za to ze dekielki od słoiczkó wysyłałam, a miałam 10 tysi wygrać przecież, no!
:-D

A z tą pracą to na czym stanęło? Biuro czy dom?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe, maggie, też dobrze:)

dostałam dziś wreszcie przesyłkę z Kolorowej Krowy i dałam Nince marakasy:) ale radochę ma - lata z tym po chacie i hałasuje:) natomiast posprawdzałam resztę i się okazuje, że szanowny kurier z GLS nie dotarł do mnie od 3 grudnia - nieźle, co? w statusie mojej przesyłki jest info, że nie dostarczono z uwagi na pogodę - wszystko ok, ale to było kilka dni temu!!! a teraz widzę, że paczka codziennie to w filii, to w doręczeniu, to w magazynie i tak w kółko... nie wiem o co chodzi;

no ja tez czekam jeszcze na kurierów.
A jeden miał przesyłke odebrac ode mnie i tez juz 3 dzien nie przyszedł. Zwalają na pogode a przeciez juz dawno zasp nie ma...

Andariel moze lepiej sobie zadzwon i ich pogon zeby było ze si einteresujesz bo tam to obsłużą Cie na samym końcu

A wiecie ze są tez winka bezalkoholowe?
Strona główna - Wina bezalkoholowe.pl

tylko takie to tak jakoś dziwnie hehehe

reklama
malbertka, mi też dziś przyszły te łyżeczki ;-)
Majka zasnęła, choróbsko daje się we znaki, kaszel ją męczy i jeszcze doszedł katar :-( ciekawe o której pójdzie spać na noc? :dry:
szykuję się do gina, do później pa :-)

Do góry