Mewa29
mama Adama
oj dziewczyny co w z tymi udami, na zime tzreba mały zapas tłuszczu miec- cieplej
Kasia- moze jednak uda mu sie przyjechac wczesniej, trzymam kciuki, my do tesciow jedziemy na swieta wiec mnie zakupy omina
Andariel- co do snu to zawsze na odwrot sie sni, wiec moze i dziedzic bedzie
Maggie- współczuje ze palic w piecu musisz
my po zagrzybionym domu w anglli mamy bardzo cieplutkie lokum teraz, własciwie kaloryfery sa wyłączone a i tak ciepło jest, no i na noc do spania nawilżacz obowiązkowo włączony
u nas fajnie, słonecznie i zimno, Adalek poskakał po zamarzniętych kałuzach, bardzo sie dziwił co to
dzis maiałam rozmowe o prace telefoniczna po angielsku, mają zadzwonic w ciagu 2 tyg czy przechodze do drugiego etapu, śmiac mi sie chce bo praca taka sobie a wymagania kosmiczne, polska rzeczywistosc
Adas z okazji rozmowy był w żłobku na godzinke i nie chciał wyjsc(!)
Magda - przyslij do mnie Jule, smazonej zupy bym zjadła :0
a co do spotkania 30tego to gdzie sie chcesz spotkac i o ktorej?
Kasia- moze jednak uda mu sie przyjechac wczesniej, trzymam kciuki, my do tesciow jedziemy na swieta wiec mnie zakupy omina
Andariel- co do snu to zawsze na odwrot sie sni, wiec moze i dziedzic bedzie
Maggie- współczuje ze palic w piecu musisz
my po zagrzybionym domu w anglli mamy bardzo cieplutkie lokum teraz, własciwie kaloryfery sa wyłączone a i tak ciepło jest, no i na noc do spania nawilżacz obowiązkowo włączony
u nas fajnie, słonecznie i zimno, Adalek poskakał po zamarzniętych kałuzach, bardzo sie dziwił co to
dzis maiałam rozmowe o prace telefoniczna po angielsku, mają zadzwonic w ciagu 2 tyg czy przechodze do drugiego etapu, śmiac mi sie chce bo praca taka sobie a wymagania kosmiczne, polska rzeczywistosc
Adas z okazji rozmowy był w żłobku na godzinke i nie chciał wyjsc(!)
Magda - przyslij do mnie Jule, smazonej zupy bym zjadła :0
a co do spotkania 30tego to gdzie sie chcesz spotkac i o ktorej?