reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam,
my dizś się zahaczyłyśmy na obiad do moich rodziców:-D
Łukasz wyjechał do niemiec wiec zostałam sama...ehh...ale cóz otworzyłam sobie winko, pusciłam muze z panieńskiego i mam miły wieczór:-D

Basia masz kobieto talent!świetnie Ci wyszło!
Franiowa powodzenia na turnusie!
Taszka witaj! czekam na relacje co i jak u Ciebie

reklama
basiu, uzdolniona widzę jesteś na wszystkie strony :tak::-D
efe, super wieści, od razu lepiej się pewnie psychicznie czujesz ;-) i musisz suwaczek zmienić :-D
andariel, zgodzę się z tobą co do kamerki :-) z tą techniką to człowiek nigdy nie nadąży :tak: i będę wścibska :zawstydzona/y: jaką kamerkę kupiliście? ;-)
miłej nocki dziewczyny

Ostatnia edycja:
izabela masz pw :tak:
Basia - W O W!:surprised::happy2: ale Cie wzięło z tym upiększaniem, może do mnie wpadniesz, bo ja ostatnio ani chęci, ani pomysłu..?
i tak sobie myślę, że jeśli moim nowym lokatorem jest faktycznie chłopiec, to będzie problem z pokojem... bo jedno będzie chciało coś z różowym motylem, drugie coś z autem albo potworem z kosmosu... i nie mogą razem mieszkać zbyt długo - różnica płci w końcu, nie? z dziewczynką byłoby prościej:cool2:

dziewczyny - czy któraś mogłaby mi napisać czy widoczne jest zdjęcie przy suwaczku pokazującym wiek Ninki? bo ja nic nie widzę;

Andariel avatarek masz piekny a w sygnaturce nic nie widze

a tak wogle to sie witam :-)
moja spała tylko raz o 13 więc padla wcześniej, mąż w piłke kopie a ja sie lenie :-p

Efe fajnie masz... mój powrót do pracy już przesądzony :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Basiu piękny masz teraz pokoik :-)

i zapomniałam co jeszcze miałam napisać :zawstydzona/y:

miłych snów!!!

Cześć dziewczny.
Zerkam cały dzień, a tu takie pustki.
Dalej siedzę sama, a miałam nadzieję że może mojemu uda się dziś dojechać. No nic, pocieszam się że przynajmniej zarobi na działkę którą planujemy dokupić do domu teściów.
Basiu, ale dałaś czadu! A te wzorki to sama malowałaś, czy to jakiś szablon?
Megaczka, mam pytanko, czy to ty,czy to Mewa mieszkała w Halifax? Bo myślę troszkę o przeprowadzce.
Andariel, a może chłopiec będzie lubił motylki, a Ninka samochody, nigdy nie wiadomo.
I nie doczekałam sie Taszki, a myślę o niej od kilku dni.

hejki!!
Basiu
, uzdolniona z Ciebie Laska :-D
Andariel ja widzę zdjęcie Ninki w sygndturce :-) śliczne są oba!!!
Efe
cieszę się razem z Toba :-)Dziewczyny a ja mam pytanie...czy Wasze bejbiki też tak źle śpią ostatnio.. tzn spią ale się wiercą...? ja dziś szału normalnie dostawałam.. chciałam się wyspać więc koło 00 skapitulowałam i wzięłam Małą do łóżka.. masakra.. kręciła się rzucała łaziła i wszystko przez sen.. pojękiwała popłakiwała... :-( ma na wylocie jeszcze dwa zęby ale posmarowałam jej dziąsła i nic to nie dało......może ma owsiki albo coś.. bo już nie wiem.. dzis bedę jak zombie chodzić w pracy... :-( nie ma bata w weekend Ł śpi z Małą a ja idę do drugiego pokoju się wyspać...

miłego dnia!!!

hej:-D
ale sie wyspalam super normalnie:-D:-D:-D
ale dziwnie z jednym dzieckiem:sorry2:
przyzwyczajona do krzykow, halasu i balaganu:-D:-D:-D
chcialam myc okno bo z arby ale pada u nas:dry::dry::dry:

Miranda to szablon....ale caly dzien to zajelo...wzielam sie o 9 i skonczylam o 7 wieczorem:baffled::-D
a te bambusy to recznie... u nas jeden szablon 3 literek chinskich kosztuje 20 zl... wiec malowalam i mylam ...tak za kazdym razem...ale bylo warto sie pomeczyc:-D:-D:-D

ale teraz calkiem inaczej... mielismy tu wczesniej brazowy i przy tej pogodzie godzina 14 a ja swiatlo aswiecilam bo ciemno...a teraz jest jasno i pokoj wydaje sie wiekszy:-D:-D:-D
a kuchnie mi tata zrobi bo duzo roboty a mie sie nie chce drapac i dzury kibsowac:sorry2:

witajcie!
reksio moja też się wierci, ale np. dziś przespała całą noc w swoim łóżeczku, za to wstała o 6:30:/ może faktycznie ząbki Twoją małą męczą;
też liczyłam na wieści od taszki;
Basia - że Ci się chciało! ale za to efekt zamierzony osiągniety!

ja dziś do gina na 19, może posłucham serduszka:) oby tylko nie bylo znów 2 godz. opóźnienia...

CZeść!!
Aga trzymam za Was kciuki na turnusie!!Spokojnej drogi!!!
Efe fajnie że będziesz dłużej z Gabi w domku!!!
Basiu pięknie pomalowałaś!!Super!W Twoim stanie gdzie Ty siły na to znalazłaś!!??
Andariel córcia piękna na fotkach!!
Reksio mój to już ponad 2 tyg źle sypia tylko że ja wiem że to przez ząbki,,,,:no:

U nas pogoda sie popsuła wczoraj pięknie było a dziś zimno i pada deszcz więc siedzimy w domu....
ogólnie pogoda dobijająca i nic mi się nie chce:no:

reklama
Baśka czad! ale to pomalowałaś fajniasto! tylko w Twoim stanie powinnaś leniuchować a Ty takie rzeczy robisz, skąd Ty masz tyle powera? uważaj na siebie :yes:
Aga udanego turnusu!!
Taszka - fajnie że jesteś, czekamy na wieści co u Ciebie i chłopaków!
Efe - no to super, zawsze to więcej czasu na przyswojenie myśli że wracasz do work'a ;-)

NEVEREND & ANDARIEL poproszę przepisy :-D never szczególnie ten łosoś mnie interesuje :-) i inne rybki jeśli robisz :-) wysyłam mejla na priv :yes:

WItam poniedziałkowo ;-)
widzę że zima nadciąga, a tak ładnie przez ostatnie dni było, nawet babie lato było widać
Ech
Marcel znowu przyszedł do nas o 5 i pospane.. nie przyzwyczaję się chyba nigdy do tego jego wczesnych pobudek

Do góry